Flyttstädning Hässleholm

Boka din flyttstädning i Hässleholm

Ska du flytta i Hässleholm? Vi kan flyttstäd. Det spelar ingen roll om du ska flytta från en lägenhet, en bostadsrätt, en villa eller ett kontor, vi klarar all flyttstädning. Vår personal är professionella, pålitliga, snabba och noggranna. Det är viktigt att du är trygg med att flyttstädningen utförs så effektivt och så bra som möjligt. En flyttstädning ska godkännas av den bostadsgäst som kommer efter dig eller av fastighetsägaren och därför är det viktigt att uppdraget utförs korrekt. Vi arbetar efter Mäklarsamfundets riktlinjer och vi ger alltid dig en nöjd-kund-garanti på fjorton dagar. Med vår erfarenhet i branschen kan du känna dig säker på att arbetet görs efter konstens alla regler, med hög kvalitet och till förmånligt pris.

Det är mycket att tänka på vid en flyttstädning, det är nämligen så mycket mer än en vanlig veckostädning. Alla rum ska städas och alla små utrymmen och vrån som man vanligtvis inte städar så ofta måste nu rengöras. Det är till exempel elementen, bakom kyl och frys, köksfläkten och alla lister och dörrkarmar. Kök och badrum städar vi extra noggrant. När vi kommer till dig har vi med oss all utrustning vi behöver för att klara detta. För bästa resultat är det bra om bostaden är helt tömd på möbler och flyttkartonger. Om din bostad har biutrymmen som garage, inglasad balkong eller förråd avtalar vi om hur städningen av dessa ska göras i förväg. Ifall du känner att det finns ont om tid kan det vara skönt att veta att vi även erbjuder flyttfirma i Hässleholm.

Att flytta är ett stort arbete.

Allt ska packas ner i kartonger, alla möbler ska flyttas och så allt runt omkring. Du kanske ska flytta till en ny stad, ett nytt arbete eller en ny skola. Det är mycket nytt och mycket spännande! Vi tar gärna hand om din flyttstädning så att du kan tänka framåt på allt det nya som väntar. När flytten väl lagt sig så kanske hemstädning i Hässleholm eller städning i Hässleholm kan vara aktuellt? Båda dessa tjänster är något som vi har möjlighet att erbjuda!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Hässleholm

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.