Städning Borlänge

Få en mer trivsam hemmamiljö – anlita städfirma i Borlänge

Dammsugning, fönsterputsning, moppning och rengöring – städning hemma tar längre tid än vad man kan tro. Men du behöver inte göra allt på egen hand. Varför inte ta hjälp av en professionell och erfaren städfirma istället? Om du bor i eller i närheten av Borlänge har du många möjligheter. Här finns det gott om skickliga städföretag som kan avlasta dig i vardagen. Vi på Qleano har samlat erfarna firmor med stor kompetens och erfarenhet. Du kan välja om du vill ha hjälp med den vardagliga städningen eller om du hellre anlitar städhjälp en gång i månaden för mer noggrann och omfattande städning.
Få mer tid till familjen med hemstädning i Borlänge.

För dig som har familj och kanske barn är hemstädning ofta något man helst slipper. Dels har du förmodligen redan mycket att göra, luncher ska förberedas, barn ska lämnas och hämtas och samtidigt kanske du behöver lägga tid på läxhjälp. Att städa blir sällan prioriterat, något som snabbt leder till oordning och kaos hemma. Kläder och skor huller om buller och smutsiga handfat är något som snabbt spär på stressen. Men genom att leja bort städ kan du njuta av en rent och städat hem och få tid till det viktiga i livet.

När du anlitar städservice via oss ingår väldigt mycket i priset. Förutom att alla hemmets rum blir dammsugna, moppade och dammade genomgås givetvis rum som badrum mer noggrant där det även ingår rengöring av toalett, dusch, badkar och handfat. Även fläktar, kakel och köksluckor rengörs i köket. Detta ingår även i vår flyttstädning i Borlänge. Söker du flytthjälp kan du komplettera städningen med att anlita en flyttfirma i Borlänge.


Smart med rut-avdraget

Rut-avdraget är ett kostnadseffektivt avdrag för dig som privatperson. Avdraget innebär att du som är över 65 år kan dra av hela 50 % på upp till 50 000 kronor på hushållsnära tjänster. Är du under 65 år är det 50 % på upp till 25 000 konor per år. Med andra ord blir priset att anlita städföretag inte alls särskilt mycket. Få städhjälp redan idag och spendera mer tid med familj och vänner!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Borlänge

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.