Qleanos städbolag och flyttfirmor

2020-07-06 Qleanos städbolag och flyttfirmor

Qleano har anslutna städbolag och flyttfirmor över hela Sverige. Tillsammans med våra anslutna lokala företag kan vi erbjuda flyttstädning och flytthjälp till dig som ska flytta, vart du än bor i Sverige. 

Alla anslutna samarbetspartners går igenom Qleanos certifieringsprocess. Det är en process där vi noggrant kontrollerar att respektive städ- och flyttfirma betalar erforderliga skatter, har rätt försäkringar men också att företaget har de eventuella tillstånd som de specifika tjänsterna kan kräva. Processen är vital för att du som kund ska känna dig trygg med den tjänst du beställt.

Här nedan berättar vi mer om våra samarbetspartners och hur vi tillsammans jobbar för att leverera den bästa servicen och upplevelsen till dig som kund när du ska flytta.

Våra anslutna städbolag

Våra städbolag specialiserar sig på flyttstädning och har kunskapen och expertisen som krävs för att genomföra en grundlig rengöring av din bostad, utflyttningsstädning.

En flyttstädning skiljer sig från en vanlig städning. Det är mycket som ska städas vid en flyttstädning, allt från dörrar och dörrkarmar till golvbrunnar och spisar. Städbolagen vi arbetar tillsammans med vet hur man på bästa sätt städar i varje vinkel och vrå för att du ska kunna lämna ett rent hem till den nästa som ska flytta in.

Våra anslutna flyttfirmor

Tillsammans med våra lokala flyttfirmor har vi möjligheten att erbjuda en helhetslösning för dig som ska flytta. En helhetslösning där du har möjligheten att få flyttstädning och packning inkluderat tillsammans med flytten av ditt bohag. Självklart går det bra att beställa endast flytthjälpen, det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig just det du behöver för att underlätta det för dig under din flytt.

Alla våra flyttfirmor har yrkestrafiktillstånd och försäkringar, men är också aktörer som följer riktlinjer i Bohag 2010 eller Kontor 2003 (gäller för kontorsflytt). Bohag 2010 och Kontor 2003 är en trygghet för dig som konsument.

Rut-avdrag

Rutavdraget ger dig som privatperson rätt till 50% avdrag på arbetskostnaden för hushållsnära tjänster. Vi på Qleano sköter hela hanteringen av skattereduktionen gentemot Skatteverket Du betalar kostnaden efter Rut-avdraget. När du mottar din offert av oss har vi redan dragit av rut-avdraget och tagit hand om processen hos Skatteverket. 

Om du vill veta mer om Rut-avdraget och hur det fungerar går det bra att klicka på länken för att komma till Skatteverkets sidor om Rut-avdraget.

Kvalitétskontroll

För oss är kvalité mycket viktigare än kvantitet. För att säkerställa att den service vi levererar uppfyller våra kvalitetskrav följer vi dagligen upp på de uppdrag som har utförts. Detta ger oss en överblick över vad som fungerar och eventuella förbättringsåtgärder som behöver tas. Genom vår kontinuerliga insamling av kundfeedback kan vi på Qleano bli ännu bättre på att leverera en service som vi alla är stolta över. 

Du är varmt välkommen att ringa in till vår kundsupport på telefonnummer 010-330 99 55, vi svarar mer än gärna på eventuella frågor kring en kommande flytt.

Läs fler flyttinlägg

allergi-stadning
Flyttbloggen
Allergistädning

Att leva med allergier kan vara en ständig kamp och orsaka obehag. Genom att tillämpa effektiva dammsugning tekniker och vidta…

varstada-tradgarden
Flyttbloggen
Vårstäda trädgården

När vintern ger vika för vårens värme är det dags att ge nytt liv åt din trädgård och förbereda den…

stada-koket
Flyttbloggen
Städa köket

Köket är hemmets hjärta, men det kan också locka till sig smuts, fett och oreda. Att hålla ditt kök gnistrande…

Ta-bort-rost-fran-cykel
Flyttbloggen
Ta bort rost från cykel

Att hålla din cykel i toppskick är viktigt, inte bara för dess utseende utan även för att säkerställa en smidig…

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.