Flyttstädning Östersund

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Flyttstädning Östersund – underlättar flytten

En flytt kan vara hur rolig som helst, särskilt om du flyttar i Östersund. Östersund är verkligen som Sveriges alldeles eget “Winter Wonderland” med sin glittrande snö, sitt vintersportcentrum och vackra skoterspår. Om du ska sälja en bostad här kommer du garanterat att få flera intresserade köpare på kroken. Oavsett om du ska byta bostad, sälja ett hus eller flytta från din hyreslägenhet, är en flytt alltid tidskrävande. Det är mängder av saker som ska göras, exempelvis packa ner alla saker i lådor, ta ner grejer från vindsförrådet, säga upp gamla abonnemang och städa. För att flytten ska gå så smidigt som möjligt rekommenderar vi att du anlitar en professionell flyttstädning i Östersund. Genom att få professionell städhjälp kan du spara in väldigt mycket tid. Den tiden kan du i sin tur lägga på andra viktiga saker som måste göras i flytten.

Våra anslutna städföretag i Östersund har stor erfarenhet och kunskap om flyttstädningar och arbetar både rutinerat och tidseffektivt. De har dessutom alla redskap och medel som behövs för att din gamla bostad ska bli skinande ren. Eftersom flyttstädning ingår i hushållsnära tjänster kan du som privatperson utnyttja RUT-avdraget för att på så sätt få ett betydligt billigare pris. Ifall behovet finns kan vi även hjälpa er att hitta en passande flyttfirma i Östersund. Vi kan även erbjuda andra typer av städningar, som exempelvis hemstädning i Östersund, flyttstädning i Östersund, visningsstädning och storstädningar.

Vad behöver du hjälp med?

När du anlitar en städfirma som utför flyttstädning i Östersund, kan du få hjälp med mer än endast villor och lägenheter. Våra städare utför även flyttstäd i exempelvis kontor, garage och andra utrymmen som du behöver hjälp med. Ta en titt på Mäklarsamfundets checklista för flyttstädning så kan du se exakt alla olika städmoment som ingår i en flyttstädning när du anlitar städfirmor via oss. Är det något du saknar i checklistan? Det är förmodligen inga som helst problem att få hjälp även om det är något du saknar. Hör av dig så kan vi skräddarsy en flyttstädning som passar dig.

Bli kontaktad