Hemstädning Åkersberga

Vi erbjuder hemstädning i Åkersberga

Hemstädning kanske låter som en lyxig tjänst, endast tillgänglig för de rika och berömda. Det är långt ifrån sanningen. Faktum är att städning hemma från en professionell städfirma är en tjänst som nästan alla har råd med idag, mycket tack vare skatteavdraget från regeringen. Det så kallade rut-avdraget gör det möjligt för dig att dra av 50 % av arbetskostnaden för hushållsnära tjänster- Du behöver inte längre utföra allt städjobb på egen hand. Låt oss en lokal städfirma hjälpa dig med det hemstädningen redan idag!

Värdesätt din tid mer – låt oss sköta städ!

Att städa går sällan snabbt och många gånger är det just detta som gör att vi drar oss inför städningen. Vi har helt enkelt bättre saker för oss, kanske på egen hand, med familjen eller med nära vänner. Låt oss hjälpa dig få mer tid över till annat. Anlita vår städhjälp för att få hjälp med städningen hemma hos dig. Vi kan göra regelbundna besök eller bara när du vill ha hjälp med storstädningen eller hemstädning i Åkersberga. Vi kan även hjälpa er med flyttstädning i Åkersberga, visningsstädning och flyttfirma i Åkersberga

Städservice – en enkel och prisvärd tjänst

Vi på Qleano har gjort vårt bästa för att du enkelt ska kunna få hjälp med städningen hemma. Allt du behöver göra är att ta kontakt med oss, antingen genom att skicka ett mejl, ringa upp eller ange dina kontaktuppgifter så att vi kan ringa dig. Om du vill ha rut-avdraget så kan vi gärna gå igenom hur det fungerar och vilket pris du får. Vi ger dig alltid fasta priser så att det aldrig blir några oklarheter. Våra professionella städföretag använder även en checklista som säkerställer att allt blir städat på ett noggrant och effektivt sätt. Vill du lägga till punkter på checklistan kan du enkelt göra detta innan vi utför själva städningen. Hör av dig redan idag för att anlita en städfirma i Åkersberga så berättar vi gärna mer!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Åkersberga

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.