Flyttstädning Åkersberga

Ska du flytta i Åkersberga? Vi kan flyttstädning

Vi är ett professionellt städföretag och vi kan allt som har med städning att göra. Vi vet hur mycket arbete det är med att flytta till en ny bostad och vi vet att det därför är skönt att lämna bort flyttstädningen till en städfirma. Flyttstäd är ett både tidskrävande och energikrävande arbete. Den gamla bostaden ska lämnas ren och fräsch så att nästa bostadsgäst ska kunna flytta in. Lämna detta till oss så att du kan ägna dig åt ditt nya hem. Vi lämnar alltid garanti på vårt arbete i form av en fjorton dagar lång nöjd-kund-garanti. Vi följer också Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning så att du ska känna dig helt säker på att arbetet utförs korrekt och effektivt och så att den nya gästen blir helt nöjd. Ta kontakt med vår trevliga kundtjänst så får du uppgifter om vad som ingår i en flyttstädning, priset och hur allt fungerar.

Vid en flyttstädning går vi igenom hela bostaden efter en checklista. När vi kommer har vi med oss allt vi behöver för att städa bostaden skinande ren. Töm hela bostaden på möbler och saker innan vi kommer så blir vårt arbete mer effektivt. Det är viktigt att vara noggrann så att inget glöms bort, även de ytor som är svåra att nå och de utrymmen som man inte städar så ofta ska nu göras helt rena. Det gäller till exempel lister, dörrkarmar, handtag och bakom element. Kök och badrum lägger vi extra energi på. Om bostaden har förråd, inglasad balkong eller altan diskuterar vi detta i förväg och avtalar om hur dessa ska göras rena. Vi har stor erfarenhet av flyttstädning av alla typer av bostäder, allt från mindre lägenheter och bostadsrätter till stora hus. Räkna med att arbetet tar en dag. Lämna flyttstädningen till en städfirma så att du kan fokusera på ditt nya hem.

Vi kan även hjälpa till med hemstädning i Åkersberga, byggstädningar, flyttfirma i Åkersberga och andra typer av städning i Åkersberga. Hör av dig till oss för en snabb offert!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Åkersberga

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.