Städning Västerås

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för hemstädning varje månad

Behöver du städhjälp i Västerås? Då har du hittat rätt!

Skrubba golv, damma lister, rengöra toaletter och dammsuga stoppade möbler – det finns inget som vi tycker är roligare än städ! Vi på Qleano hjälper gärna dig som tycker det är mindre roligt med städning hemma. Vi kan matcha dig med en städfirma i ditt område redan idag! För dig som behöver städhjälp hemma, det vill säga hemstädning, kan vi hjälpa dig. Till oss på Qleano samlas både privatpersoner, företag och städfirmor på ett och samma ställe. Fördelen med denna mötesplats är att du slipper leta rätt på en städfirma i Västerås som passar dig perfekt. Likaså blir det också lättare för våra anslutna städföretag att hitta kunder.

Kvalitet, resultat och glada kunder är det viktigaste för oss. Just därför kvalitetssäkrar vi alltid våra anslutna städare för att se att de betalar alla skatter och avgifter. De är givetvis försäkrade och har stor erfarenhet av såväl hemstäd som flyttstäd. Via vår hemsida kan du boka både hemstädning, kontorsstädning och flyttstädning, för att nämna några städtyper. Dessutom kan du få en snabb offert genom att kontakta oss via telefon eller mejl.

Städservice i Västerås är en prisvärd tjänst

Visste du att hemstädning i Västerås faktiskt är en relativt billig tjänst? För många år sedan ansågs städservice som lite av lyxtjänst, något endast välbärgade familjer hade råd med. Men så är det inte idag. Varför? Anledningen till varför alltfler människor över hela landet väljer att anlita städfirma är på grund av rut-avdraget. Med hjälp av rut-avdraget för hushållsnära tjänster kan du dra av 50 % på kostnaden för städ. Med andra ord är priset inte högt utan tvärtom väldigt fördelaktigt. Är du på väg att flytta kan det glädja dig att höra att du kan använda rut-avdraget även vid flyttstädning i Västerås. Då har du pengar över till att anlita en flyttfirma i Västerås.

När du vill slippa städning hemma stå fort du kommer hem efter jobbet kan vi på Qleano hjälpa dig redan idag. Hör av dig till oss för en snabb offert så går vi igenom dina behov och önskemål.

Bli kontaktad