Städning Västerås

Behöver du städhjälp i Västerås? Då har du hittat rätt!

Skrubba golv, damma lister, rengöra toaletter och dammsuga stoppade möbler – det finns inget som vi tycker är roligare än städ! Vi på Qleano hjälper gärna dig som tycker det är mindre roligt med städning hemma. Vi kan matcha dig med en städfirma i ditt område redan idag! För dig som behöver städhjälp hemma, det vill säga hemstädning, kan vi hjälpa dig. Till oss på Qleano samlas både privatpersoner, företag och städfirmor på ett och samma ställe. Fördelen med denna mötesplats är att du slipper leta rätt på en städfirma i Västerås som passar dig perfekt. Likaså blir det också lättare för våra anslutna städföretag att hitta kunder.

Kvalitet, resultat och glada kunder är det viktigaste för oss. Just därför kvalitetssäkrar vi alltid våra anslutna städare för att se att de betalar alla skatter och avgifter. De är givetvis försäkrade och har stor erfarenhet av såväl hemstäd som flyttstäd. Via vår hemsida kan du boka både hemstädning, kontorsstädning och flyttstädning, för att nämna några städtyper. Dessutom kan du få en snabb offert genom att kontakta oss via telefon eller mejl.

Städservice i Västerås är en prisvärd tjänst

Visste du att hemstädning i Västerås faktiskt är en relativt billig tjänst? För många år sedan ansågs städservice som lite av lyxtjänst, något endast välbärgade familjer hade råd med. Men så är det inte idag. Varför? Anledningen till varför alltfler människor över hela landet väljer att anlita städfirma är på grund av rut-avdraget. Med hjälp av rut-avdraget för hushållsnära tjänster kan du dra av 50 % på kostnaden för städ. Med andra ord är priset inte högt utan tvärtom väldigt fördelaktigt. Är du på väg att flytta kan det glädja dig att höra att du kan använda rut-avdraget även vid flyttstädning i Västerås. Då har du pengar över till att anlita en flyttfirma i Västerås.

När du vill slippa städning hemma stå fort du kommer hem efter jobbet kan vi på Qleano hjälpa dig redan idag. Hör av dig till oss för en snabb offert så går vi igenom dina behov och önskemål.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Västerås

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.