Städning Södertälje

Vi fixar städhjälp i Södertälje för dig som behöver det!

Är du trött på oredan hemma? Känner du inte för att lägga din fritid på att moppa golven och torka av listerna? Vi på Qleano kan hjälpa dig som söker en städfirma i Södertälje. Här finns många anslutna städföretag med stor kompetens och med bred erfarenhet. När du anlitar en firma via oss behöver du aldrig stå för material på egen hand. Våra städare har med sig allt som behövs för att få ditt hem skinande rent. Hemstädning är en av våra populäraste tjänster i Södertälje. Här kan du få städhjälp varje vecka eller månadsvis. Hemstäd kan ge dig stor avlastning i vardagen och du kan njuta av ett rent och städat hem varje dag.

En annan tjänst vi erbjuder är flyttstädning i Södertälje, en mer omfattande storstädning som passar dig som ska byta bostad. Vi kan också erbjuda hemstädning i Södertälje, visningsstädning, byggstädning och även flyttfirma i Södertälje. För att se mer av allt som ingår i de olika städtyperna kan du klicka dig in på >Tjänster, därefter väljer du den städning du vill läsa mer om.

Städservice för privatpersoner och företag

Det är inte bara privatpersoner som kan dra nytta av städhjälp. Tvärtom kan företag också uppleva stora fördelar. För dig med stora kontorslokaler eller liknande kan våra rutinerade städteam hålla ordning och reda på kontoret varje vecka. Kanske har du speciella önskemål? Kontakta oss på telefon, mejl eller chatt så hjälper vi dig.

För privatpersoner som är i behov av städ kan du dessutom ta del av rut-avdraget, avdraget för hushållsnära tjänster. Detta avdrag ger dig ett betydligt lägre pris på bland annat städning hemma. Du kan se exakt hur stort avdrag du kan göra genom att kolla in vad som gäller hos Skatteverket. Vi hjälper dig med städning, kontakta oss redan idag för en snabb offert!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Södertälje

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.