Städning Växjö

Om du bor i Växjö kan vi hjälpa dig med hemstädning!

Även om du tycker det är kul att gå runt i hemmet och plocka, ställa iordning fina stilleben och byta dukar, kanske det är mindre lockande att damma av lister, torka golven även under soffan och rengöra bakom toaletten? Varför inte anlita en städfirma i Växjö?

Vi på Qleano kan matcha dig med ett städföretag i området redan idag, hör av dig på telefon eller mejl så kan vi dessutom återkomma med en snabb offert. Städning hemma är en syssla som kräver långt mycket mer tid och energi än vad man faktiskt kan föreställa sig. För även om du brukar städa till vardags kanske det är mer sällan du dammar av köksfläkten och rengör skåpsluckorna? Men våra anslutna städföretag gör gärna detta åt dig.

Våra städfirmor har både erfarenhet och gott rykte, dessutom har de allt städmaterial de behöver samt är kvalitetssäkrade av oss. Vi har alltid kontrollerat att våra anslutna städföretag i Växjö betalar alla skatter och att de är försäkrade. De kan hjälpa dig med både hemstädning i Växjö och flyttstädning i Växjö samt komma så ofta eller sällan du vill. Vi kan även erbjuda hjälp att hitta en flyttfirma i Växjö ifall det skulle behövas i flytten. 

Ett smidigt sätt att anlita en städfirma i Växjö

Det är inte särskilt svårt att boka in städhjälp om du bor i Växjö. Via oss på Qleano kan du nämligen komma i kontakt med erfarna firmor direkt. Du slipper med andra ord själv jämföra företag i ditt område, läsa recensioner och liknande. Vi har redan gjort jobbet åt dig. Du kommer snart märka hur skönt det är att slippa hantera städ i vardagen. Dessutom behöver du inte oroa dig för höga priser. Städning ingår i hushållsnära tjänster vilket innebär att rut-avdraget är befogat. Du som är privatperson kan dra av 50 % av kostnaden. Även företag kan givetvis också tjäna mycket på att anlita städhjälp. Våra städare utför kontorsstädningar, hör av dig så berättar vi mer!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Växjö

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.