Städning Borås

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Beställ städhjälp i Borås

Om du bor i Borås har du nu möjlighet att anlita en professionell städfirma med mycket erfarenhet! Vi på Qleano har samlat många olika städföretag i Borås på samma ställe. Detta underlättar såklart en hel del för våra kunder som då slipper söka upp olika städfirmor, jämföra priser och sedan välja ut något. Vi har redan gjort jobbet åt dig! Med hemstädning i Borås slipper du dammsuga varje vecka, tvätta toaletten och damma av alla lister. Istället kan ett professionellt städföretag i Borås göra detta åt dig.

Att kunna vända sig direkt till en städservice i Borås istället för att välja något längre bort, till exempel i Göteborg, har sina fördelar. Priserna blir lägre eftersom firman inte behöver åka särskilt långt. När du beställer städ via oss ingår väldigt många saker i priset. Du kan räkna med att ditt hem kommer vara skinande rent och dofta gott. Förutom att golvytorna tas om hand med dammsugning och moppning gås även de stoppade möblerna igenom, handfat, fläktar, lister och badkar rengörs och mycket mer.

Använd dig av rut-avdraget

Många av våra kunder har tidigare gått och funderat på om städning verkligen är rätt sak för dem. Ofta hamnar beslutet kring priset, är det värt pengarna? Kort sagt kan vi säga att ja, det är värt varenda krona. Städning hemma tar oerhört mycket tid, men inte bara tid, det kräver dessutom värdefull energi som du kunde lagt på något annat. Dessutom är det inte särskilt dyrt att få städhjälp veckovis. Du använder dig såklart av rut-avdraget! Detta avdrag omfattar hushållsnära tjänster som bland annat städning, barnpassning och trädgårdsarbete. För dig som är under 65 år ges möjlighet att dra av 50 % på upp till 25 000 kronor av arbetskostnaderna per år per person. Om du är över 65 år så gäller ett avdrag på 50 % på upp till 50 000 kronor per år. De tjänster vi kan erbjuda är flyttstädning i Borås, städning i Borås och flyttfirma i Borås. Se till att göra något mer värdefullt med din fritid, anlita en städfirma i Borås redan idag!

Bli kontaktad