Tre anledningar till att ditt företag  ska ansluta sig till Qleano

2022-07-28 Tre anledningar till att ditt företag  ska ansluta sig till Qleano

Att starta och driva ett städ- eller flyttföretag är en spännande resa, samtidigt som det kan kännas läskigt och osäkert att kasta sig ut i världen som egenföretagare. Konkurrensen i branschen är hög och man vet inte alltid hur man ska gå tillväga. När frågor uppstår, eller lågsäsong är påväg hade det varit skönt att ha en någon att fråga om råd och be om hjälp när det behövs. Qleano kan vara den som finns där för er som en trygghet, som kan svara på frågor. Det finns en uppsjö av digitala marknadsplatser man kan ansluta sitt bolag till så varför ska man som företag välja att jobba med Qleano?

Vill du att vi istället kontaktar dig och berättar mer över telefon? Läs mer här.

Tacka bara ja till uppdrag du vill ha – inga fasta kostnader

En viktig del när man driver städföretag är ekonomi. Det är även viktigt att få in kunder för att få det att gå runt. Samtidigt så innebär det en ekonomisk risk då marknadsföring ofta blir en dyr affär. Är man inte kunnig inom området är det svårt att veta var man ska satsa pengarna för att få avkastning. Att samarbeta med Qleano innebär att riskerna minimeras eftersom vi tar ansvaret för att dra in kunderna. Det är helt kostnadsfritt och man jobbar efter ett fast pris per kvadratmeter. Ni behöver alltså inte betala för potentiella kunder utan ni får istället färdiga bokningar där du kan välja att tacka ja eller nej till uppdraget.  Det är ett tryggt och enkelt sätt att få företaget att växa.

Oberoende av säsong

Marknaden går alltid upp och ner och det kan ibland kännas osäkert som företag att gå in i lågsäsong. Kommer kunder komma? Klarar vi oss varje månad? Då Qleano har funnits i många år och har en lång erfarenhet av säsongsbeteenden så kan ni känna er trygga med att vi finns där även under lågsäsong.

Vi låter er fokusera på städningen

När man driver serviceföretag så lägger man mycket tid på hantering av reklamationer, hantering av RUT-avdrag, fakturering och kundsupport. I ett samarbete med Qleano slipper ni alla dessa delar och kan helhjärtat fokusera på att utföra städningarna. Detta sparar både tid och pengar. 

När ni ansluter ert företag till Qleano kan ni se det som att ha en kompis som alltid finns där för att hjälpa till när det dyker upp frågor, när ni behöver råd, eller när ni behöver fler kunder. 

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Vill du veta mer? Anmäl intresse!