Städning Motala

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Vi kan hjälpa dig hitta passande städföretag i Motala

Om du bor i Motala kan vi på Qleano hjälpa dig få mer tid över i vardagen. Vi är ett företag som samlar skickliga och omtyckta städföretag över hela landet och matchar dem med våra kunder. Oavsett om du skulle vilja slippa den vardagliga städningen hemma eller om du behöver hjälp med en mer omfattande storstädning, kanske en flyttstädning, kan vi hjälpa dig. Vi kan även hjälpa dig som är i jakt efter en flyttfirma i Motala.

En tjänst som är väldigt populär är just hemstädning. När du bokar hemstäd kommer ett städteam (som du givetvis får välja ut) hem till dig på avsatt tid och går igenom rum för rum. Några exempel på saker som ingår i en hemstädning är:
•Dammsugning och moppning.
•Vädring av mattor och dammsugning av stoppade möbler.
•Dammtorkning av prydnadssaker, element och lister.
•Putsning av speglar.
•Rengöring av handfat, toalett, badkar och väggar (i badrummet).
•Torkning av köksfläktar, vitvaror och skåp.

Och givetvis mycket mer. För att se hela vår checklista kan du gå in på Hemstädning Motala så ser du allt som ingår i vårt pris. Apropå priset för städning hemma skiljer den sig en del beroende på om du är intresserad av just hemstäd eller kanske någon annan typ av städ, såsom flyttstädning i Motala. Självklart har även bostadens storlek, specifika krav och önskemål och andra saker också en påverkande faktor. Du kan kontakta oss redan idag så skickar vi en offert.

Tips inför städservice i Motala

Om du vill anlita städhjälp i Motala kan vi rekommendera att du först plockar bort hemma. Då behöver inte våra städteam lägga sin tid på att ta bort saker som skor och saker som ligger på bänkar och golv. Ett annat värdefullt tips är såklart att du använder rut-avdraget. Avdraget går bra att använda för hushållsnära tjänster som till exempel städning. Om du letar efter en professionell och erfaren städfirma i Motala så har du hittat rätt – Qleano hjälper dig!

Bli kontaktad