Städning Kumla

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Låt oss hjälpa dig med din städning i Kumla redan idag

Att städa är något som många drar sig för. Det är inte så konstigt, det tar tid och det är tråkigt. Resultatet, ett fint och städat hem, är något som alla uppskattar. Både du som bor där och dina vänner som kommer på besök. Vill du lägga mindre tid på städning och samtidigt kunna njuta av känslan från ett nystädat och fint hem? Då har du kommit till helt rätt ställe!

Vi erbjuder olika typer av städning

Vi på Qleano kan inte bara hjälpa dig med städning hemma i Kumla, vi kan hjälpa dig med många andra utmaningar också. Förbereder du dig för att sälja en bostad? Vi erbjuder visningsstädning för att du ska kunna öka chanserna att få din bostad sålt till ett bra pris. Dessutom så kan vi även sköta flyttstädning i Kumla, något som alltid uppskattas. När du anlitar ett professionellt städföretag så får du inte bara ett städat och välvårdat hem, du får även mer tid över till annat. Bara den biten kan vara väl värd varenda krona. Det vi även har möjlighet att erbjuda är hemstädning i Kumla och hjälp med att hitta en passande flyttfirma i Kumla. 

Hör av dig redan idag!

Nu för tiden är det inte bara vanligt att få hjälp med städningen hemma i Kumla, du kan även få ett lägre pris tack vare rut-avdraget. Om du är under 65 år kan du dra av upp till 50 % av arbetskostnaden tills du har nått en gräns på 25 000 kronor per person och år. Är du däremot över 65 år så är det upp till 50 000 kronor som gäller istället. Tycker du det låter intressant? Vi hjälper dig gärna använda rut-avdraget. Kontakta oss via e-post eller på telefon. Du kan även låta oss ringa in till dig, fyll bara i vårt kontaktformulär så hör vi av oss när det är lämpligt för dig.

Bli kontaktad