Flyttstädning Kumla

Flyttstädning Kumla – alltid med nöjd-kund-garanti

Är du på väg att flytta och gärna vill få hjälp med städningen i samband med flytten? Då har du hamnat helt rätt. Vi på Qleano utför tiotusentals flyttstädningar varje år. Vi jobbar även med att förmedla flytthjälps uppdrag till lokala flyttfirmor i Kumla.

Att tänka på inför flyttstädning

Städning i samband med flytt eller en så kallad flyttstädning är ofta tråkig och tidskrävande och allt du vill göra är att fokusera och lägga tid på din nya bostad istället för att städa iordning din gamla. Här kan du få hjälp av oss på Qleano. 
Det enda du behöver tänka på då är att frosta av frysen, tömma bostaden på möbler och saker samt dra ut eventuella vitvaror som ej är fastskruvade så att du även kan få städat bakom, i och under dom. 

Vi kan dessutom alltid ta uppdrag med kort varsel, vilket kan vara bra om du exempelvis mitt i flyttkaoset inser att du inte har tid med att sköta städningen på egen hand. Det vi även kan erbjuda är att hjälpa er att hitta en flyttfirma i Kumla. 

Fast pris där allt ingår! 
I det fasta priset som du får hos oss på flyttstädning ingår alltid fönsterputs, städmaterial och en garantitid på 14 dagar. Garantitiden innebär konkret att vi kommer tillbaka kostnadsfritt om nya ägaren, hyresvärden eller fastighetsskötaren har några synpunkter på städningen som vi utfört. 

Lägre kostnad för dig som privatperson, tack vare RUT!

En annan fördel med att ta hjälp med flyttstädningen genom oss är RUT-avdraget som innebär att du endast betalar halva fakturabeloppet. Mer konkret fungerar det så att du får en faktura på halva beloppet och resterande del får vi sedan av Skatteverket. Vi sköter dessutom allt pappersarbete med skattereduktionen som gör att du slipper lägga tid även på det. Det syns sedan på din deklaration att du gjort ett RUT-avdrag. Övriga tjänster vi kan erbjuda är hemstädning i Kumla och städning i KumlaVill du ha ett prisförslag på flyttstädning redan idag? Kontakta oss gärna och vi berättar gärna mer kring hur du kan få smidig hjälp av oss i din flytt. Alltid till ett fast pris.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Kumla

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.