Städning Göteborg

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Enkelt att anlita städhjälp i Göteborg

I Göteborgsområdet finns det hur många städföretag som helst och det kan kännas svårt och jobbigt att leta rätt på det bästa. Men du behöver faktiskt inte krångla till det. Vi på Qleano arbetar som förmedlare, vi samlar enbart professionella och omtyckta städfirmor i Göteborg så att du enkelt ska kunna anlita något bra. För dig som söker efter städservice veckovis eller kanske månadsvis, kan vi hjälpa till. En städfirma kan se till att ditt hem alltid är rent och fräscht så att du slipper lägga tid på detta själv. Städning hemma är något som behövs för att det inte ska bli kaosartat och smutsigt, men det är också något som kräver både energi och tid. Ifall ni går i flyttankar så kan det vara skönt att veta att vi erbjuder flyttfirma i Göteborg såväl som flyttstädning i Göteborg

Funderar du på om det blir dyrt att anlita hemstäd? För att få ett mer exakt prisförslag kan du kontakta oss för en snabb offert. I priset ingår en omfattande städning i hemmets alla rum. Vissa av våra kunder vill dock ha några särskilda städmoment utförda, till exempel fönsterputsning eller liknande, då är det bara att höra av dig till oss så hjälper vi till att arrangera det. Det går även att läsa mer om tjänsten på hemstädning Göteborg.

Förmåner och priser för hemstädning

Priset för att få städning är inte särskilt högt, tvärtom är det väldigt förmånligt med tanke på vad som ingår. Här på vår hemsida kan du kolla igenom exakt vad som ingår i en vanlig hemstädning. Våra olika städföretag har allt material de behöver för att städa så du behöver inte bistå med något själv.

Kom ihåg att använda rut-avdraget för städservice, avdraget gäller nämligen för hushållsnära tjänster som bland annat städ, barnpassning och trädgårdsarbete. Här kan du nämligen ha möjlighet att dra av upp till 50 % på 50 000 kronor (per person och år). Är du inte privatperson? Vi erbjuder städning till bra priser även till företag, kontakta oss så berättar vi mer! Anlita städ redan idag!

Bli kontaktad