Städning Falun

Vi fixar städhjälp åt dig i Falun

Trött på att lägga dina helger åt att städa? Tyvärr är det oftast våra lediga dagar som blir lidande när det kommer till städning hemma, på vardagarna hinner man helt enkelt inte. För dig som hellre skulle vilja leja bort städning till ett professionellt städföretag finns mycket att välja på. I Falun finns flera professionella och erfarna städföretag som kan hjälpa dig. Vi på Qleano har jämfört priser, tjänster och givetvis även säkerställt kvalitet. När du anlitar städhjälp via oss ingår dessutom väldigt mycket, oavsett om du bor i en stor villa eller i en lägenhet. Ifall flytten närmar sig och tiden inte räcker till kan det också vara skönt att höra att vi erbjuder både flyttstädning i Falun och flyttfirma i Falun.

Med hjälp av rut-avdraget för hushållsnära tjänster kan du dra ner kostnaden för en städfirma rejält. Om du inte ännu fyllt 65 år kan du ändå dra bort 50 % av kostnader upp till 25 000 kronor per år och person. Skulle du vara 65 år och äldre är det 50 % på upp till 50 000 kronor som gäller. Med andra ord behöver städservice idag inte vara särskilt dyrt.

När du behöver städservice

Hur ofta och hur omfattande städservice man behöver är oerhört individuellt. Kanske hinner du med den vardagliga städningen, exempelvis att plocka bort saker, tvätta rent ytor och dammsuga litegrann. Men det kanske var längesedan du drog ut badkaret, rengjorde skåpsluckor och tvättade köksfläkten? Vi på Qleano kan hjälpa dig komma i kontakt med en städfirma som städar så ofta eller sällan du vill. På vår hemsida kan du enkelt se vad som ingår i hemstäd och vad du kan lägga till. Att slippa ta itu med städningen på egen hand underlättar otroligt mycket för de allra flesta. Du är välkommen att läsa mer om vår tjänst hemstädning på hemstädning Falun. Nu behöver du inte lägga mer tid på att undersöka olika företag. Gör livet lite enklare, anlita städ redan idag!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Falun

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.