Städning Enköping

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Vi avlastar dig med städhjälp i Enköping!

Har du ett jobb och en familj? Kanske brinner du även för många hobbys? Känner du att du inte riktigt har någon tid över till det älskar? Städning hemma är något som kräver mycket tid varje vecka, ibland varje dag. Men nu kan du slippa det. Vi på Qleano har många anslutna städföretag i Enköping som kan avlasta dig så mycket du själv vill. Är det den vardagliga städningen som dammsugning, rengöring av handfat och liknande du känner att du inte hinner med? Eller är det snarare den större och mer omfattande städningen som fönsterputsning, rengöring bakom badkar och kylskåp och liknande som du inte vill göra?

Oavsett vad du behöver hjälp med kan du garanterat få bra städhjälp via oss, med allt från flyttstädning i Enköping till hemstädning i Enköping. Vi kan till och med hjälpa dig med flyttfirma i Enköping. I Enköping med omnejd har vi många anslutna städfirmor med stor kompetens och lång erfarenhet. När du anlitar städservice från oss kan du alltid räkna med att städbolagen är försäkrade och godkända av oss. Vi har såklart även en försäkring som täcker eventuella skador på saker i hemmet, även om det är väldigt ovanligt.

Få hemstäd till bra pris när du utnyttjar rut-avdraget för hushållsnära tjänster!

Rut-avdraget är en riktigt smart grej för dig som är privatperson och som vill få hjälp med hemstädning. Städning, trädgårdsarbete och barnpassning är exempel på hushållsnära tjänster där du kan få ett stort prisavdrag. Om du inte har fyllt 65 år kan du få ett avdrag på 50 % på upp till 25 000 kronor, detta gäller då per person och år. Om du är äldre än 65 år är avdraget högre, 50 % på upp till 50 000 kronor per år och person. Se till att använda detta smarta avdrag när du ska anlita städ så blir det inte särskilt dyrt. Anlita en städfirma i Enköping idag!

Bli kontaktad