Städning Boden

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för hemstädning varje månad

Slipp städning – anlita en professionell städfirma i Boden

När var sist gång du drog fram kylskåpet, torkade rent bakom badkaret och putsade alla fönster hemma? Lugn, de flesta har varken ork eller tid att utföra denna typ av städning. Däremot kan det vara välbehövligt att få städhjälp ibland för att verkligen gå igenom varenda vrå. För dig som inte hinner med städning hemma eller som helt enkelt hellre hittar på något roligt på helgerna kan alltid anlita en städfirma i Boden. Om du bor i eller omkring Boden finns många bra alternativ. Det är mer vanligt att anlita städföretag idag tack vare rut-avdraget för hushållsnära tjänster. Med detta smarta avdrag betalar du endast hälften av priset på arbetskostnaderna på upp till 50 000 kronor (om du är över 65 år) är du under 65 år får du göra ett avdrag på 50 % upp till 25 000 kronor. Avdraget gäller per person och år.

Mycket för pengarna
När du ska anlita städservice väljer du själv hur ofta och hur omfattande hemstädning du är i behov av. Du kan exempelvis få hem en städfirma en gång i veckan som tar hand om det vanliga. Du kan även välja att anlita städ en gång i månaden, men då mer omfattande städning. När du beställer hemstäd via oss ingår saker som:

  • Dammsugning av golv, mattor och stoppade möbler + moppning.
  • Avdamning och torkning av lister, handtag och liknande.
  • Elementavtorkning.
  • Putsning av speglar.
  • Tömning av papperskorgar.
  • Damning av möbler och föremål.

Därtill ingår givetvis en noggrann städning i våtrum, bland annat torkas ytskikt av både badkar, dusch och toalett av, kranar och handfat rengörs noggrant och vitvaror görs fina och rena. Läs gärna mer på Hemstädning Boden. På hemsidan kan du även se en mer utförlig lista på alla tjänster som ingår när du anlitar en städfirma via oss. De övriga tjänster vi erbjuder är flyttstädning i Boden och flyttfirma i Boden. Dessa tjänster är något som kan hjälpa till att avlasta dig i vardagen. Du får mer tid över till mer viktiga saker, till exempel att umgås med familj och vänner.

Bli kontaktad