Städning Ängelholm

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Låt oss hjälpa dig med din städning i Ängelholm!

Vissa saker drar man sig för när det kommer till städet. Att plocka undan från bordet, bädda sängen och dammsuga då och då är oftast inga problem. Däremot säger det oftast stopp när det kommer till att moppa golvet, tvätta köksluckor, putsa fönster och ta sig till alla de där jobbiga platserna där det alltid samlas damm. Ju mer du skjuter upp det, desto mindre sugen blir du på att ta tag i det. Nu kan du skippa det helt och hållet, vi på Qleano kan hjälpa dig att få alla dessa jobbiga städmoment avklarade på ett snabbt och smidigt sätt.

Fast pris och proffsig städning

Vi har gjort vårt bästa för att du ska kunna ta kontakt med oss, be om en offert och få till din städning på ett enkelt sätt. Vi kan inte bara ge dig en snabb offert, vi ger dig även fasta priser så att du slipper obehagliga överraskningar eller oklarheter. Vårt team ser till att din hemstädning i Ängelholm sker på ett professionellt sätt. Vi har standardiserade checklistor som du även kan göra tillägg på ifall du skulle vilja ha något speciellt städat. Oavsett om du bara behöver städhjälp då och då eller om du vill ha städning hemma i mer regelbunden basis så står vi redo med våra dammsugare och moppar, beredda att rycka in när det behövs städservice.

Be om en offert redan idag

Det finns flera sätt att höra av sig till oss för att få en snabb offert. Du kan antingen ange ditt namn och telefonnummer i kontaktformuläret på vår hemsida eller så kan du ringa in till oss. Vi erbjuder inte bara hemstädning i Ängelholm utan även flyttstädning i Ängelholm, byggstädning, visningsstädning och andra typer av hushållsnära tjänster. Vi kan även hjälpa till med att hitta en flyttfirma i Ängelholm. Om du dessutom använder dig av rut-avdraget kan du få ned priset på själva arbetskostnaden. Hör av dig så berättar vi gärna mer.

Bli kontaktad