Flyttstädning Ängelholm

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Kontakta oss för flyttstädning i Ängelholm

När du väl tagit beslutet att flytta vill och ska du fokusera på allt det nya som kommer att hända. Kanske är du på väg att flytta till en ny stad? Kanske till en större bostad? Eller en mindre? Att flytta kräver både tid och planering. Det är mycket att tänka på. Vi är ett städföretag med stor erfarenhet av flyttstädning. Vi vänder oss till alla som behöver en professionell flyttstädning i Ängelholm, både företag och privatpersoner. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med din flyttstädning, vår kundsupport tar gärna emot dina frågor. Du får en prima städservice till ett bra pris och med en nöjd-kund-garanti på fjorton dagar.

Flyttstäd innehåller mycket mer än en vanlig veckostädning. Hela bostaden ska städas igenom och lämnas ren och fräsch till nästa bostadsgäst som ska flytta in. Med våra erfarna medarbetare kommer du att känna dig trygg att arbetet blir väl gjort på bästa möjliga sätt. Självklart tar de med sig all utrustning och alla rengöringsmedel som behövs. Vi arbetar med checklistor efter Mäklarsamfundets riktlinjer. Med hjälp av dessa punkter kan vi pricka av det som är viktigt att komma ihåg i varje rum. En flyttstädning ställer särskilt höga krav på städningen i badrum och kök. Vi arbetar strukturerat och noggrant så att allt blir skinande rent. Om bostaden har biytor som garage, altan eller inglasad balkong diskuterar vi detta i förväg och planerar efter de förutsättningarna. Vårt mål är att städningen ska gå så snabbt och effektivt som möjligt och nå de höga förväntningar som en flyttstädning har. När du packar upp kartonger och möblerar ditt nya hem städar vi din gamla bostad. Det är roligare att blicka framåt och göra planer för det som ska komma än behöva gå tillbaka och städa. Lämna flyttstädningen till oss!

Ifall behovet finns kan vi även hjälpa till med andra typer av städning i Ängelholm, så som hemstädning i Ängelholm, visningsstädning, byggstädning samt flyttfirma i Ängelholm.

Bli kontaktad