BLI SAMARBETSPARTNER

Samarbetspartner till Qleano

Vi på Qleano samarbetar med städbolag från Ystad i söder till Kiruna i norr för att ge kunder i hela landet den bästa möjliga upplevelsen vid köp av städtjänster. Sedan 2011 har vi, tillsammans med våra samarbetspartners, utfört tiotusentals städuppdrag runtom i hela landet.

Då vi servar kunder i hela landet med alla typer av städning mot privatpersoner och vi ständigt får in fler kunder som efterfrågar våra tjänster så är vi alltid på jakt efter nya samarbetspartners.

Hur fungerar det?

  • Vi på Qleano får in kunder som vill ha hjälp med städning i hemmet
  • Som samarbete har du sedan tidigare fyllt i ditt pris baserat på typ av tjänst, storlek på bostaden, tillval i städningen m.m. och det är utifrån dessa priser kunden sedan köper tjänster av dig
  • Vi hjälper kunden att hitta rätt leverantör genom vår digitala plattform eller via telefon
  • När en kund valt ditt bolag får du en bokningsförfrågan som du accepterar eller tackar nej till
  • Vi hanterar all administration mot kund och du skickar en samlingsfaktura per månad till oss

Varför välja Qleano?

Sedan 2011 har vi jobbat i och med städbranschen. Sedan 2012 har vi jobbat med att stärka och förbättra städteam i deras arbete med såväl anställda som med kunder. Vårt mål är att göra det enklare att köpa tjänster. För att göra det enklare jobbar vi på Qleano inte bara nära våra kunder och kundupplevelsen utan vi jobbar även tätt med Sveriges många städteam för att stötta och hjälpa dem med att leverera bättre kundupplevelse och högre kvalité i utförda tjänster.

Så fungerar det »

Vill du bli en partner?

Bli kontaktad