BLI SAMARBETSPARTNER

Samarbetspartner till Qleano

Vi på Qleano samarbetar med städbolag från Ystad i söder till Kiruna i norr för att ge kunder i hela landet den bästa möjliga upplevelsen vid köp av städtjänster. Sedan 2011 har vi, tillsammans med våra samarbetspartners, utfört tiotusentals städuppdrag runtom i hela landet.

Då vi servar kunder i hela landet med alla typer av städning mot privatpersoner och vi ständigt får in fler kunder som efterfrågar våra tjänster så är vi alltid på jakt efter nya samarbetspartners.

Hur fungerar det?

  • Vi på Qleano får in kunder som vill ha hjälp med städning i hemmet
  • Som samarbete har du sedan tidigare fyllt i ditt pris baserat på typ av tjänst, storlek på bostaden, tillval i städningen m.m. och det är utifrån dessa priser kunden sedan köper tjänster av dig
  • Vi hjälper kunden att hitta rätt leverantör genom vår digitala plattform eller via telefon
  • När en kund valt ditt bolag får du en bokningsförfrågan som du accepterar eller tackar nej till
  • Vi hanterar all administration mot kund och du skickar en samlingsfaktura per månad till oss

Boka din städning med Qleano

Vi på Qleano har hjälpt över 30 000 kunder med flyttstädning och flytthjälp. Alla våra anslutna städteam har sak- och ansvarsförsäkring samtidigt som de genomgått en kontroll mot Skatteverket. Till detta kan du alltid vända dig till vår support som alltid finns där för att svara på de frågor och funderingar som kan tänkas dyka upp. Tveka inte på att ta kontakt med oss för att få en snabb och kostnadsfri offert gällande din flyttstädning eller flytthjälp. Alltid med fasta priser och besiktningsgaranti.

Så fungerar det »

Få prisuppgift på din flyttstädning

Bli kontaktad