Flyttstädning Landskrona

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Flyttstädning Landskrona – boka och få tid över

En flytt är alltid tidskrävande, oavsett om du flyttar från en hyresrätt eller en privatägd villa. Stora delar som kräver mycket tid är bland annat nedpackningen av alla möbler och prylar, flyttstädningen, att komma i ordning i den nya bostaden och att säga upp och teckna nya abonnemang. Mitt i flyttkaoset kan vi hjälpa dig med en stor och tidskrävande del – flyttstädningen. Flyttstädning skiljer sig en del från annan sorts städning eftersom arbetet måste utföras på varje millimeter av bostaden. Inte ett dammkorn ska finnas kvar, allt ska vara skinande rent och fräscht. Som du hör tar det mycket lång tid att få till bostaden så här ren, men genom att anlita en professionell städfirma är det möjligt.

Vi har samlat många städfirmor i Landskrona som alla har stor erfarenhet av flyttstäd av olika storlekar. För att du ska bli nöjd följer städarna alltid en omfattande checklista där allt från dammsugning och avtorkning av handtag, skåpluckor och lister finns med. Flyttstädningen kan ta flera dagar och det är lätt att glömma detaljer, exempelvis rengöring av ventiler och golvbrunnar, men inte om checklistan följs och utförs av professionella städare. Läs mer om våra olika tjänster på städning Landskrona, hemstädning Landskrona och flyttfirma Landskrona. Hör av dig till oss så kan vi ge dig ett prisexempel snarast.

Billigt alternativ för företag och privatpersoner

Att anlita en städfirma hos oss är prisvärt och smidigt. Vi har samlat kvalitetsföretag som utför städningen med precision. För att du ska bli helt nöjd får du alltid 14 dagars nöjd-kund-garanti där vi säkerställer att du är belåten med jobbet. Om du har särskilda önskemål som du inte kan hitta på hemsidan får du gärna höra av dig till oss. Det finns stora chanser att vi kan hjälpa dig ändå! När du behöver hjälp med flyttstädning i Landskrona är det hos oss du hittar bra städare med stor kompetens. Välkommen till en renare och lättare vardag!

Bli kontaktad