Flyttstädning Uddevalla

Flyttstädning Uddevalla – Effektivisera flytten med Qleano

Uddevalla är verkligen Bohusläns pärla. Här har du alltid närheten till havet och själva centrum är mysigt med gamla hus, små trevliga caféer och personliga butiker. Kanske har du en bostad i Uddevalla som du ska sälja? Att bo här är eftertraktat och du kommer garanterat att få många intresserade köpare på kroken. Oavsett om du ska sälja ett hus, flytta från lägenheten eller helt enkelt byta bostad, är det många saker som ska göras. En flytt är omfattande och innebär mycket planering och jobb. En stor del i flytten är den beryktade och tråkiga flyttstädningen.

Efter att du redan packat ihop bostadens alla möbler och prylar och flyttat dessa till din nya bostad, är det inte särskilt kul att fortsätta jobba i den gamla bostaden. Det roligaste är ju att få komma i ordning i den nya bostaden så fort som möjligt. Du kan anlita hjälp från en flyttfirma i Uddevalla under den stora dagen. Dock går det inte att komma ifrån flyttstädningen, däremot behöver du ju inte utföra jobbet själv. Anlita en städfirma i Uddevalla som gör jobbet åt dig! I Uddevalla finns gott om professionella städfirmor med många års erfarenhet i bagaget. Städarna följer Mäklarsamfundets strikta checklistor för flyttstädning så att du ska bli nöjd med resultatet. När du väl har hunnit göra dig mer hemmastadd i din nya bostad kan det komma på tal om återkommande städning i Uddevalla för att underlätta i vardagen. I så fall kan du läsa mer om vårt erbjudande under Hemstädning Uddevalla.

Nöjda kunder – det viktigaste för oss

För oss är det otroligt viktigt att alla våra kunder är nöjda med sitt städresultat. Det är just därför vi låter alla städfirmor som är anslutna till oss genomgå kontroller. Vi kollar bland annat att städbolagen har ansvarsförsäkringar, betalar lagstadgade skatter och sociala avgifter. Dessutom ger vi dig som kund en nöjd-kund-garanti som sträcker sig över 14 dagar. Hör av dig till oss om du vill få ett pris på flyttstädning redan idag, du når oss på både mejlen och telefon. Varför slita med flyttstädningen själv när det finns skickliga städare som hellre gör jobbet?

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Uddevalla

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.