Flyttstädning Skåne

Professionell flyttstädning i hela Skåne

Att flytta är spännande! Man lämnar en plats och ska starta upp på nytt på en annan. Det är en ny start men det är också mycket arbete med en flytt. Det jobbigaste och absolut det tråkigaste är ofta flyttstädningen av den gamla bostaden. Att behöva åka tillbaka och börja rengöra spis och fläkt, putsa fönster och skrubba badrum är både energi- och tidskrävande. Nu ska du ju komma i ordning i din nya bostad och lära känna den nya omgivningen. Det är här vi kommer in. Vi kan hjälpa dig med flyttstädningen. Vi har proffsiga medarbetare i hela Skåne som är beredda att utföra denna städtjänst på en mycket hög kvalitetsnivå till ett bra pris. Vi har stor erfarenhet av alla typer av flyttstädning, allt från mindre lägenheter till bostadsrätter och stora villor. Du kan tryggt lämna över flyttstädningen till oss och för att du verkligen ska känna dig säker på detta ger vi dig en nöjd-kund-garanti på fjorton dagar.

En flyttstädning är en ordentlig rengöring av hela bostaden. Det är viktigt att inga detaljer missas. Flyttstädningen ska nämligen godkännas av nästa bostadsgäst eller av fastighetsägaren. Vi arbetar efter Mäklarsamfundets riktlinjer och vi går igenom hela bostaden, rum för rum, enligt en checklista. Denna checklista finns att få i förväg så att du vet om det är något du måste förbereda i bostaden. Det bästa är om bostaden är helt tömd på möbler, saker och flyttkartonger när vi kommer. Då kan vi arbeta riktigt effektivt och systematiskt. Självklart tar vi med oss all städutrustning och alla medel som behövs. Biytor såsom garage, förråd, altan eller inglasad balkong diskuterar vi i förväg så att vi vet vad som ska städas. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur en flyttstädning fungerar och mer detaljer om pris och offert.

Vidare kan vi erbjuda andra typer av städning i Skåne, så som hemstädning i Skåne, byggstädning och även hjälp med flyttfirma i Skåne.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Skåne

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.