Flyttstädning Kungsbacka

Flyttstädning Kungsbacka i Kungsbacka

En flyttstädning är ett tidskrävande moment under flytten och något som behöver göras oavsett om du flyttar från en hyresrätt, bostadsrätt, hus eller en bostad du hyrt i andra hand. Målet med att flyttstäda bostaden är att göra en nollställning av ytskiktet och därmed också se till så att ditt hem är redo för den eller de som ska flytta in härnäst. Många utgår från Mäklarsamfundets riktlinjer när det kommer till flyttstädning då detta har kommit att bli den branschstandard som används idag. Det bra med att ha den typen av branschstandard att utgå ifrån är att det inte spelar någon roll vad det är för typ av bostad eller hur stor bostaden är, samma städåtgärder ska göras oavsett. Det gör det också enklare att sätta rätt förväntan och även kunna göra en objektiv bedömning av städningen från de som ska flytta in och för dig som ska flytta ut ur lägenheten.

Nyttja Rut-avdraget för flyttstädning

Sedan Rut-avdraget infördes har det varit tillåtet att använda sig av skatteavdrag om du anlitar någon för att hjälpa dig med din städning i Kungsbacka. Det innebär att du endast betalat halva arbetskostnaden, något som gör det ännu mer attraktivt att ta hjälp av ett proffsigt städbolag för att hantera din flyttstädning. Detta gäller även när du anlitar oss för hemstädning i Kungsbacka. Sedan 2011 har vi och våra kompetenta städteam hjälpt tiotusentals kunder när det är dags att flytta. Under alla våra verksamma år har vi jobbat för att förbättra kundupplevelsen och kvalitén de uppdrag du som kund anförtror åt oss. Därför har du alltid en 14 dagar lång besiktningsgaranti på utförda flyttstäd. I våra paket ingår alltid allt städmaterial, du får alltid ett fast pris och givetvis utför vi även fönsterputsning.

Som kund finns det några saker du behöver tänka på. Innan flyttstädningen du beställer av oss är att dra ut vitvaror så att vi kommer åt att städa bakom dessa, men även frosta av kyl- och frys och möjlighet att vara tillgänglig under dagen om vi skulle behöva ställa några frågor under städdagen. Vi kan även hjälpa dig att hitta en flyttfirma i Kungsbacka.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Kungsbacka

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.