Flyttstädning Karlskoga

Flyttstädning Karlskoga – få kostnadsfri offert

Genom våra verksamma år har vi hjälpt över 20 000 personer i flytten genom våra flyttstädstjänster. Många av våra kunder har flyttat till eller från Karlskoga med omnejd.

Vad ingår i flyttstädningen?

Vi på Qleano utför fullständiga flyttstädningar som följer Mäklarsamfundets riktlinjer för utflyttningsstädning. I vårt paket ingår allt från fönsterputs till golvbrunnar och ugnsrengöring. En flyttstädning ska motsvara en nollställning av ytskiktet – dvs. hela bostaden och samtliga ytor ska rengöras så att nästkommande bostadsägare eller hyresgäst kan flytta in i lägenheten. Av alla de olika tjänster vanliga hemstädningsföretag erbjuder är oftast flyttstädning den mest krävande. Om du har en hyresgäst är det oftast hyresvärden som genomför städbesiktningen och har du sålt en bostadsrätt eller ett hus är det oftast den som köpt bostaden som står för besiktningen. Oavsett är det viktigt att ett gediget arbete görs då det brukar stå med i såväl mäklarens kontrakt som i hyreskontraktet att en fullständig och godkänd flyttstädning ska vara utförd senast per utflyttningsdatumet.

Vad ska jag tänka på vid köp av flyttstädning?

Det finns många saker att tänka på när du ska anlita en städfirma för din flyttstädning. Några av de viktigaste sakerna listar vi nedan:

  • Betala alltid ett fast pris per kvadratmeter för din flyttstädning
  • Se till så att du får en nöjd-kund-garanti där städfirman åtgärdar eventuella städmissar
  • Använd Rut-avdraget – du betalar du bara halva arbetskostnaden då
  • Kolla av hur mycket tid flyttstädningen beräknas ta så att du vet att det blir klart innan utflyttning
  • Se till så att städbolaget tar skäligt betalt för tjänsten, det finns bolag som tar alldeles för mycket betalt och bolag som tar alldeles för lite
  • Tjänsten som sådan brukar se ganska lika ut men dubbelkolla ändå checklistan från det städbolag du anlitar så att du vet att de gör allt som behövs

Du är givetvis välkommen att höra av dig till oss för att ställa frågor kring valet av städbolag. Vår kundtjänst hjälper dig glädjeligen! Maila eller ring för att få hjälp så snabbt som möjligt.

Vi kan även hjälpa dig med andra typer av städning i Karlskoga, såsom visningsstäd, trappstäd, hemstädning i Karlskoga o.s.v. Hör även av dig om du söker hjälp med att hitta flyttfirma i Karlskoga.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Karlskoga

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.