Byggstädning pris

När du genomför en bostadsrenovering, ny- eller ombyggnation behöver du också genomföra en ordentlig städning av bostaden, för att få bort hälsofarligt byggdamm, innan lokalerna eller bostaden är redo för att tas i bruk igen.

Beroende på vad för typ av bygg- eller renoveringsprojekt som genomförts varierar också behovet av vad för typ av städning som behöver genomföras. Ofta handlar det om en regelrätt dammsanering, något vi brukar likställa med att nollställa ytskiktet. Vi brukar dock dela in uppdragen i grov- och finstädning.

När vi på Qleano utför våra byggstädningar följer vi vår checklista för byggstädning. Det är en detaljerad lista där vi listar samtliga moment av städningen. I våra uppdrag ingår bland annat fönsterputs och rengöring av karmar i det offererade priset. Vi genomför givetvis specialanpassade uppdrag om sådana önskemål finns från kundens sida.

Vad kostar en byggstädning?

Vad din byggstädning kommer att kosta beror på vad för typ av uppdrag det handlar om, hur stort objektet är men också svårighetsgraden av städningen. Vi offererar därför varje uppdrag för sig och tar då hänsyn till uppdragets speciella karaktär då priset för olika byggstädningar kan skilja sig åt.

Några parametrar som påverkar priset är bland annat antalet kvadratmeter på städobjektet. Är objektet större så ökar också grundtaxan för städningen. Vi kan utföra både grovstädningar och finstädningar. Vid en grov byggstädning ingår det inte sällan att vi tar bort större föremål och grövre smuts, detta är något som en del kunder efterfrågar att genomföras löpande och under byggprojektets gång. En fin byggstädning är mer noggrann och görs ofta i slutet av byggprojektet. Då handlar det om att färdigställa lokalerna för att brukas eller hemmet för att bo i.

Oavsett typ av byggstädning brukar det vara viktigt att lokalerna är tömda på saker, så att städpersonalen på ett snabbt och effektivt sätt kan genomföra sitt uppdrag.

Offert inom några dagar på byggstäd

När du skickat in din prisförfrågan för din byggstädning så kommer en medarbetare på Qleanos kontor att ta kontakt med dig. Vi kommer då att ställa lite kompletterande frågor för att kunna ge dig en ett fast pris på ditt uppdrag. Är uppdraget av större karaktär så kan vi ibland vilja göra ett besök på arbetsplatsen med en av våra städledare. Städledaren bedömer då ytorna och lokalerna på plats för att vi ska kunna ge er ett konkurrensmässigt pris på uppdraget.

Vi skickar alltid över priset till dig via mail så att du får möjlighet att granska offerten för byggstädningen i lugn och ro.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Våra tjänster

Läs fler inlägg från Flyttbloggen

Byte av elavtal vid flytt
Flyttbloggen
Byte av elavtal vid flytt

Bredbands-, försäkrings- och elavtal är bara några av sakerna du behöver hålla pejl på när det är dags att flytta.…

Flyttbloggen
Qleanos städbolag och flyttfirmor

Qleano har anslutna städbolag och flyttfirmor över hela Sverige. Tillsammans med våra anslutna lokala företag kan vi erbjuda flyttstädning och…

Flyttbloggen
Flytta kontor – förberedelser

Förbered din kontorsflytt Att flytta ett helt kontor är väldigt omfattande och det är viktigt att hantera flytten på ett…

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.