Städning Vallentuna

Få städning i Vallentuna!

Är du på jakt efter Vallentunas bästa städfirma för din flyttstädning? Har du tröttnat på att skura golv, damma av lister och möbler och rengöra badrummet? Då har du kommit till rätt ställe. Vi på Qleano förmedlar skickliga städföretag i Vallentuna med omnejd och kan hjälpa dig komma i kontakt med ett företag som passar dig.

Våra populäraste tjänster i ditt område är hemstädning och flyttstädning i Vallentuna. Hemstäd är något som kräver mycket tid i vardagen för de flesta familjer. Det blir snabbt stökigt, särskilt om man är några stycken i familjen. Du vill säkert bo i ett rent, fräscht och städat hem men om du inte vill lägga all din lediga tid på städning hemma föreslår vi att du anlitar städhjälp! Vi erbjuder ett komplett paket för hemstädning. Här ingår alla viktiga städmoment som bland annat:
•Dammsugning och moppning.
•Damning och avtorkning av lister, dörrar, fönsterbrädor och skåp.
•Putsning av speglar.
•Tömning av papperskorgar.
•Rengöring av vitvaror, badrumsmöbler och fläktar.

Givetvis ingår mycket mer, för att se allt som ingår kan du kolla in på Hemstädning Vallentuna och därefter klicka på vår checklista för hemstädning. Vi på Qleano kan även hjälpa dig att få offert från lokala flyttfirmor i Vallentuna.

Så enkelt är det att anlita städservice i Vallentuna

Det är varken svårt, krångligt eller tidskrävande att boka in städhjälp i Vallentuna. Direkt på vår hemsida kan du ta kontakt med oss via chatten, det går även bra att ringa eller mejla oss. Tillsammans går vi igenom dina behov och återkommer sedan med en offert. På utsatt tid och datum kommer sedan vår städfirma ut till din bostad och städar. Betalning sker via faktura eller kortbetalning. Kom ihåg att nyttja rut-avdraget om du är privatperson. Avdraget är giltigt för hushållsnära tjänster, städning hemma är precis en sådan tjänst. Med rut har du möjlighet att spara in 50 % av kostnaderna när du bokar in städ.

Är du intresserad av mer anpassade önskemål kan du höra av dig till oss så löser vi det. Kommer en framtida flytt närmare kan du vilja ta lite extra hjälp och låta oss hitta en perfekt flyttfirma i Vallentuna och spara dig själv en mängd med tid.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Vallentuna

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.