Städning Härnösand

Vi sköter städning i Härnösand på ett smidigt sätt

Att ta hem ett städteam kanske låter som något väldigt lyxigt och på sätt och vis så är det faktiskt det. Lyxigt behöver dock inte betyda dyrt utan i det här fallet så kan hemstädning göra att du får mer tid över till viktigare och roligare saker. Vi på Qleano erbjuder städning i Härnösand som är både prisvärd och kvalitativ. Vårt professionella städteam tar sig an alla möjliga typer av utmaningar, från enklare städhjälp i lägenheter till regelbunden och rejält hemstädning i stora villor. Dessutom sköter vi även andra typer av städningsuppdrag som exempelvis visningsstädning, flyttstädning i Härnösandhemstädning i Härnösand, flyttfirma i Härnösand och byggstädning.

Hur fungerar det då?

Har du aldrig tidigare använt dig av städtjänster så kommer du att bli förvånad över hur enkelt och smidigt det är. Du hör av dig till oss, får en snabb offert, bokar upp en tid, ordnar så att vi kan komma in i ditt hem och efter städningen så får du direkt njuta av ditt rena och nystädade hem. Vi ger dig ett fast pris utan överraskningar och vi har en standardiserad checklista som du enkelt kan lägga till saker hos. Du kan även använda dig av rut-avdrag för att få ned priset. Hör bara av dig till oss så kan vi berätta mer om hur avdraget fungerar och vilket pris du kan få med avdraget.

Städhjälp eller regelbunden städning

Tiden är på många sätt vår allra mest värdefulla resurs och den går snabbt åt. Istället för att lägga tid på städning skulle du kunna vara med familjen, spendera kvalitetstid med din partner eller göra något annat roligt. Med vår städfirma kan du få hjälp med städning hemma, antingen en gång i halvåret, varje månad eller ett par gånger i veckan. Du betalar inte bara för att få ett snyggt, rent och städat hem, du ger även dig själv mer tid över till det som är viktigt i livet.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Härnösand

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.