Magasinering Stockholm - en månad gratis med Qleano och Boxgard

2016-03-24 Magasinering Stockholm - en månad gratis med Qleano och Boxgard

Varje månad utför vi många hundra flyttstädningar runtom i hela landet. I vårt uppdrag att förenkla för dig i din vardag söker vi ständigt nya samarbeten. För ett tag sedan sprang vi på ett intressant bolag med en tjänst som verkligen underlättar vardagen för dig som kund. Genom att boka flyttstädning via oss får du nu en månads gratis magasinering via Boxgards nya smarta tjänst!

Magasinering i Stockholm

Boxgard hjälper dig som bor i Stockholm med magsinering på ett innovativt och enkelt sätt. Då man såg att många traditionella företag inom magasinering höll höga priser och ändå lät dig som kund göra det tunga arbetet själv valde Boxgard att skapa en innovativ tjänst där du enkelt beställer upphämtning och hemkörning av det du vill magasinera. Flyttlådor ingår! På så vis slipper du betala för utrymme du ej använder och du behöver inte hyra en lastbil eller ordna med bärhjälp för att köra dina lådor till ditt förråd. Genom partnerskap med några av Sveriges största logistikföretag kan Boxgard erbjuda leveranser från dörr till dörr inom 24 timmar.

En månads gratis magasinering

Vad kostar magasinering? Genom att gå in på Boxgards hemsida kan du enkelt få fram det exakta priset för de saker du vill magasinera. Slå in hur många lådor det gäller och se summan direkt då kalkylatorn räknar ut ditt pris. Grundpriset är 39 kr / månad per låda och minsta magasineringstid för att få ta del av erbjudandet är tre månader. Om du har andra produkter än flyttlådor, exempelvis en soffa, matbord, stolar eller liknande, blir du uppringd för ett par kompletterande frågor från Boxgard som sedan ger dig ett bra pris på ditt bohag. Superenkelt och supersmidigt!

Du som bokar eller tar prisuppgift på din flyttstädning via Qleano eller cleaningservices.se får en månads gratis magasinering hos Boxgard vid magasinering i minst tre månader. Erbjudandet är aktuellt för kunder i Storstockholm. Kontakta oss för att ta del din rabattkod!

Läs mer om vår flyttstädning här

allergi-stadning
Flyttbloggen
Allergistädning

Att leva med allergier kan vara en ständig kamp och orsaka obehag. Genom att tillämpa effektiva dammsugning tekniker och vidta…

varstada-tradgarden
Flyttbloggen
Vårstäda trädgården

När vintern ger vika för vårens värme är det dags att ge nytt liv åt din trädgård och förbereda den…

stada-koket
Flyttbloggen
Städa köket

Köket är hemmets hjärta, men det kan också locka till sig smuts, fett och oreda. Att hålla ditt kök gnistrande…

Ta-bort-rost-fran-cykel
Flyttbloggen
Ta bort rost från cykel

Att hålla din cykel i toppskick är viktigt, inte bara för dess utseende utan även för att säkerställa en smidig…

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.