Hemstädning Värnamo

Är du i behov av hemstädning? Vi kan hitta en städfirma i Värnamo åt dig

En syssla som de flesta av oss avskyr är städning hemma. Tyvärr är det likväl något som ska göras. Om du inte orkar, vill eller kan städa finns det alltid människor som gärna gör det istället. Vi på Qleano har till exempel samlat flera trevliga, professionella och erfarna städföretag i Värnamo, perfekt för dig som bor här. Via oss kan du få bukt med både hemstädning men också andra typer av städ, till exempel flytt- eller byggstädning. För att läsa mer om vad denna sortens städningar innebär kan du trycka dig in på >Tjänster och sedan välja en städning som intresserar dig.

Hemstädning är en av våra populära tjänster i Värnamo, något som underlättar för de flesta familjer. Om du bor i en villa eller en större lägenhet kan det ta väldigt lång tid att själv städa. När du anlitar en städfirma hos oss ingår allt som krävs för att hemmet ska bli skinande rent och fint. Här är några exempel på vad som ingår när du beställer städservice hos oss:
•Avtorkning av vitvaror, badkar, duschkabin och skåp
•Dammsugning och moppning
•Damning av lister, dörrhandtag, karmar och möbler
•Rengöring av vitvarors utsida
•Ytskiktsstädning av bastu

Klicka gärna in på >Tjänster och välj därefter hemstäd. Här kan du se allt det som ingår när du beställer hemstädning. Det kan mycket väl vara så att något städmoment inte behövs, eller att du vill lägga till något, detta går såklart bra. Vi erbjuder även hjälp med att hitta en flyttfirma i Värnamo för dig ska flytta in i ett nytt hem. Kontakta oss via telefon, chatt eller mejl så skräddarsyr vi en lösning som passar dig och din bostad.

Hushållsnära tjänster Värnamo – utnyttja rut!

Rut-avdraget är ett avdrag som alla privatpersoner i Sverige kan utnyttja. Med hjälp av rut kan du dra ner priset med så mycket som 50 % på arbetskostnaden när du anlitar en seriös städfirma. Få en renare och enklare vardag – få städservice du med! Detta avdrag gäller för all vår städning, från hemstädning i Värnamo till flyttstädning i Värnamo men även när du anlitar en flyttfirma i Värnamo.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Värnamo

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.