Flyttstädning Vetlanda

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Ska du flytta i Vetlanda? Kontakta oss för flyttstädning

Alla som har flyttat någon gång vet hur mycket arbete det är med en flytt. Ett helt hem ska packas ner och ett nytt hem ska skapas. Kanske ska du börja ett nytt jobb också eller en ny skola? Det är mycket runt omkring också med flyttanmälan, nya avtal på telefon och tv och så ska du kanske lära känna en helt ny stad. Mycket spännande och nytt väntar så lägg din tid och energi på detta och lämna flyttstädningen av din gamla bostad till oss. Våra professionella städare i Vetlanda arbetar systematiskt och effektivt. Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer så att du kan känna dig helt trygg med att lämna uppdraget till oss. En flyttstädning är mycket mer än att bara dammsuga alla golv och torka av fönsterbrädor. En flyttstädning är en total genomgång av bostaden från golv till tak och den ska godkännas av de nya bostadsgästerna eller av fastighetsägaren. Vi arbetar efter en checklista som du får ta del av i förväg. Du ser precis vad som ingår i vår flyttstäd och om det är något som du behöver förbereda. För bästa resultat är det bra om bostaden är tömd på möbler och kartonger innan vi kommer. Glöm inte att tömma kyl och frys, det är lätt hänt i flyttkaoset. Vill du ha hjälp på själva flyttdagen kan du anlita en flyttfirma i Vetlanda.

All utrustning som behövs för att genomföra flyttstädningen tar vi med oss. Vi vet vilka städmetoder och vilken städutrustning som passar bäst på olika ytor. Kök och badrum ägnar vi särskild tid och uppmärksamhet åt. Här finns många små detaljer som man inte får glömma bort. Lämna allt detta tryggt i våra händer så att du kan fokusera på din nya bostad. Vi lovar att lämna bostaden fläckfri och för att du ska känna dig helt lugn ger vi dig en fjorton dagar lång nöjd kund-garanti. Kontakta oss för en prisuppgift.

Vi erbjuder dessutom andra tjänster inom städning i Vetlanda, såsom trappstädning. visningsstädning och hemstädning i Vetlanda.

Bli kontaktad