Flyttstädning Eslöv

Fast pris på flyttstädning i Eslöv

Ska du sälja bostad och flytta? Ett nytt hem kan kännas oerhört spännande och roligt eftersom det oftast innebär en ny fas i livet. Men innan du kan börja fixa i det nya huset eller lägenheten finns det dessvärre en rad saker att ta itu med först. Vissa saker kan du skjuta fram eller hoppa över att göra, exempelvis att sälja grejer. Men vissa saker måste du göra när du flyttar, exempelvis anmäla adressändring, flytta abonnemang och flyttstäda. En flyttstädning i Eslöv är inte någon enkel sak. Flyttstädning innebär att man rengör alla ytskikt i bostaden. Med andra ord ska du kunna dra fingret mot vilken yta som helst (även dolda ytor) och inget damm ska fastna på fingret. Bävar du inför städningen? Varför inte låta oss sköta det istället?

Vi på Qleano är vana vid att förmedla såväl flyttfirmor som städfirmor i Eslöv till bra pris och av hög kvalitet. Våra anslutna städfirmor i Eslöv följer alltid Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning. Du kan själv kolla in checklistan för vad en flyttfirma i Eslöv måste göra för att bli godkända. Vi på Qleano kvalitetssäkrar samtliga aktörer som är anslutna hos oss genom regelbundna kontroller. Vi vill kunna garantera att samtliga firmor utför projektet i enlighet med uppdragsbeskrivningen.

Besiktningsgaranti och kvalitétssäkrade städbolag

Några av de många moment som ingår när du anlitar städfirmor i Eslöv är bland annat fönsterputsning, rengöring av belysning, kontakter, lister garderober och vitvaror. Självklart ingår badrumsrengöring, rengöring av köksfläkt och mycket mer. Om du kontaktar oss i förväg kan vi även hjälpa till att damma av persienner, den inglasade balkongen samt även rengöring och städning av olika biutrymmen, till exempel garage eller vindsförråd.

Förutom själva packningen av bohaget är det ofta flyttstädningen som tar allra längst tid. Det är ganska slitigt att städa och rengöra ett helt hem, även en mindre lägenhet kan ta flera timmar. När du anlitar en städfirma i Eslöv för flyttstädning slipper du bekymra dig över städningen. Vi kan dessutom hjälpa till att förmedla en lämplig flyttfirma i Eslöv om du även vill ha hjälp med packning och transport. Flyttstäd i Eslöv är en tjänst som du kan få prisreducering på. RUT-avdraget är ett avdrag för hushållsnära tjänster som exempelvis kan användas vid flyttstädning i Eslöv eller vid flytthjälp. När du anlitar en tjänst hos oss blir din flyttstädning i Eslöv och dess pris betydligt lägre eftersom vi drar bort 50 % av arbetskostnaden.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Eslöv

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.