Vad kostar hemstädning egentligen?
 • Vad kostar hemstädning egentligen?

  Nu är äntligen 2016 igång på riktigt och det är dags att leva upp till alla de nyårslöften du satt upp. Här på Qlenaokontoret har löften om Svenska Klassiker varvats med fler resor och nyttigare kost.

  Oavsett om ditt nyårslöfte handlar om att träna mer, lägga mer tid på vänner och familj, resa och upptäcka fler platser eller att ta bättre hand om dig själv brukar vi ganska lätt bli begränsade av (nåja, skylla på) bristen av tid och kanske också pengar. De vardagliga sysslorna flyter emellan samtidigt som dagarna och vanorna inte förändrats nämnvärt från föregående år. Allt är sig likt helt enkelt!

  Det finns säkert tusentals tips på hur du kan bli bättre på hålla vad du lovar och bättra på din självdisciplin. Vår expertis handlar snarare om hur du kan få mer tid över.

  Att ha löpande hemstädning eller ta hjälp med storstädning med jämna mellanrum är något som kan spara dig mycket tid och energi som du kan lägga på saker som du verkligen värdesätter, som att att uppfylla dina nyårslöften. Men hur dyrt är det egentligen att ta hjälp i hemmet? En av de vanligaste invändningarna vi får är att det är alldeles för dyrt att anlita hemstädning i hemmet. Stämmer verkligen detta? Och hur mycket tid sparar du på att ta hjälp med städning? Läs vidare så ger vi dig svaret!

  Nedan följer ett prisexempel på vad det kostar per månad att ta hjälp med städningen i hemmet!


   

  Hemstädning, varannan vecka, 60 m2, Stockholm

  Bor ni en eller två personer i en lägenhet upp till 60 m2 kan det vara på sin plats att ta hjälp med hemstädning varannan vecka. Beroende på vad för extra tillval du vill göra, som exempelvis fönsterputsning eller ugnsrengöring, har vi alltid ett baspris vi utgår ifrån. Ett prisexempel vi hämtat från ett av våra samarbeten i Stockholm är 540 kr + 50 kr i inställelseavgift per tillfälle för hemstädning varannan vecka i en lägenhet om 60 m2.

  Läs mer om hemstädning här!

  Hemstädning, varje vecka, 120 m2, Eskilstuna

  Vill du ha hemstädning till ditt radhus eller din villa? Beroende på vad för extra tillval du vill göra, som exempelvis fönsterputsning eller ugnsrengöring, har vi alltid ett baspris vi utgår ifrån. Ett prisexempel vi hämtat från ett av våra samarbeten i Eskilstuna är 720 kr efter Rut-avdraget + 50 kr i inställelseavgift per tillfälle för hemstädning i en bostad om 120 m2 i Eskilstuna.

  Läs mer om hemstädning här!

  Storstädning, enstaka tillfälle, 80 m2, Göteborg

  Om du vill ha hjälp med med en storstädning eller hemstädning vid ett enskilt tillfälle inför exempelvis ledighet, besök eller en högtid kan du givetvis boka detta via oss på Qleano. Beroende på vad för extra tillval du vill göra, som exempelvis fönsterputsning eller ugnsrengöring, har vi alltid ett baspris vi utgår ifrån. Ett prisexempel vi hämtat från ett av våra samarbeten i Göteborg är 612,50 kr efter Rut-avdraget + 50 kr i inställelseavgift för ett städtillfälle för din bostad om 80 m2.

  Läs mer om storstädning här!


  Vi på Qleano har åtagit det som vårt uppdrag att göra det enklare att köpa tjänster. Vi kopplar ihop köpare av städtjänster som hemstädning, flyttstädning eller storstädning med städbolagen som utför uppdragen. Alla bolag du kan boka genom Qleano har genomgått en kontroll av skatter och sociala avgifter och Qleano har även kollat så att de bolagen har ansvarsförsäkring. Idag har vi på Qleano ett 60-tal anslutna städbolag från Ystad i söder till Kiruna i norr. Du väljer själv vilket bolag du vill anlita baserat på vad som är viktigt för dig.

  Har du frågor om Qleano och våra tjänster? Klicka på knappen för att komma till vår FAQ.

  Vill du veta vad det kostar att få just din bostad ren och fin?

   

Bli kontaktad