BOKA VISNINGSSTÄDNING

Visningstädning

När det är dags att sälja huset eller lägenheten finns det en hel del att tänka på. Det är mycket som skall ordnas, men det allra viktigaste är naturligtvis att få till stånd en bra affär som man som säljare kan känna sig nöjd med.
Det finns många bra tips på hur man lockar till sig spekulanter. En av de mest väsentliga sakerna är att anordna en riktigt lyckad och välbesökt visning. Under denna visning bör lägenheten naturligtvis vara snyggt stylad och iordninggjord på ett sådant sätt att de som väljer att besöka visningen får ett positivt intryck av den. Det gäller helt enkelt att få potentiella köpare att se sig själv boende i lägenheten.
Ännu viktigare är det såklart att lägenheten är ren. Det spelar inte någon roll hur snyggt inredd den är eller vilket läge den har om den är smutsig och ofräsch invändigt. Även om smuts går att ta bort påverkar det ofta spekulanternas första intryck på ett helt förödande sätt. Det första intrycket är självklart oerhört viktigt. Är det inte bra är det många som går därifrån utan att ens överväga ett köp.
För att undvika att detta händer dig kan du anlita oss på Qleano inför visningen av din bostad. Våra erfarna medarbetare kommer hem till dig och utför en grundlig och komplett städning av bostaden. Med hjälp av vår långa erfarenhet och professionella utrustning missas inget smuts. Under vår visningsstädning ser vi till att ingenting lämnas åt slumpen och att ingen vrå lämnas orörd. Allt för att bostaden skall kunna visas upp från sin allra bästa sida på visningsdagen.
Genom att anlita Qleano försäkrar du dig om att lägenheten är oklanderligt ren så att den sedan kan stylas och piffas upp.

Få en prisuppskattning

Planera för din visning

Qleanos visningsstädning

 • Fönsterputs ingår
 • Heltäckande städning
 • Fast pris
 • Städgaranti
 • Billigare flyttstädning om du bokar visningsstädning via oss

Referenser

  Vi har arbetat med Qleano sedan maj 2015. Samarbetet har lett till många fler uppdrag för oss och mina personliga erfarenheter är bara positiva. Det som fungerar bäst med samarbetet är att personalen på Qleano är mycket professionell och kunnig. Sedan starten i maj har vi kunnat utöka vår personalstyrka med flera medarbetare. Jag rekommenderar absolut andra att arbeta med Qleano.

  Tonka Drazic, Flitiga Fruars Städservice

  Vi har samarbetat med Qleano sedan våren 2014 och kommer fortsätta att göra det en lång tid framöver. Det är stor konkurrens i städbranschen, men Qleano gav oss som nystartat företag chansen att få mycket jobb direkt. Vad som är viktigast för mig i vårt samarbete är att vi har stort förtroende för varandra. Kommunikationen är alltid bra och tydlig vilket gör att eventuella problem löses snabbt och positivt för alla parter. Jag rekommenderar Qleano till alla städbolag som har en seriös verksamhet och vill växa ytterligare.

  Erika Alfaro Reyes, Ejda Clean AB

Bli kontaktad

Bli kontaktad