Värdegrund

Värdegrund

Vi vill göra livet bättre för människor genom att förenkla och förbättra köpupplevelsen av tjänster. Det gör vi genom att samla Sveriges städbolag på ett och samma ställe. Tillsammans jobbar vi för att förbättra din kundupplevelse och göra livet enklare.

Vi tror på att det ska vara enkelt, tryggt och roligt att anlita städhjälp. Alla våra beslut och hela vårt arbete går ut på att hitta lösningar för att åstadkomma just detta. När vi tar beslut i såväl dagliga frågor och som i hur vi ska utveckla vår tjänst har vi alltid det här i bakhuvudet. När vi säger att vi vill förenkla köpet av tjänster menar vi att vi jobbar med att bygga en plattform med tjänster som:

  • Professionalitet
  • Utmana gamla sanningar
  • Fokus
  • Team
  • Enkelhet

Vi jobbar tätt med våra städledare och städföretag för att hålla rätt kvalité på utförda tjänster. Qleano har även kollat så att alla städföretag vi jobbar med är registrerade som arbetsgivare, betalar skatter och sociala avgifter och är ansvarsförsäkrade. Genom vår kundtjänst vill vi göra oss tillgängliga för alla de frågor och funderingar du som kund har – så att du känner dig trygg med att anlita oss för uppdraget i ditt hem.

Vi är Qleano – välkommen hem till oss!

Bli kontaktad