Städning Umeå

Bli matchad med en professionell städfirma i Umeå

Bor du i Umeå? I så fall kan vi redan idag hjälpa dig komma i kontakt med en erfaren och professionell städfirma i ditt område! Städning hemma är något de flesta av oss helst slipper och nu kan du det – genom att beställa hemstäd via oss! I en hemstädning ingår många städmoment i priset. Bland annat genomgås såklart varje rum, det dammsugs och torkas av på golven, lister dammas och stoppade möbler dammsugs. I badrummet rengörs toalett och handfat noggrant och duschkabiner och badkar torkas av.

För att se en mer utförlig lista över allt som ingår i priset för städ kan du gå in på Tjänster och sedan Hemstädning. Här kan du ta en titt på vår PDF för hemstädning. Kanske har du städning hemma under kontroll men skulle behöva lite hjälp med en mer omfattande städning? Våra anslutna städföretag kan hjälpa till med både flyttstädning i Umeå och hemstädning i Umeå för att nämna några. Läs gärna mer om dessa under sidan tjänster. Vi kan även erbjuda mer specifika tjänster, såsom trappstädning och flyttfirma i Umeå.

Skönt att få hjälp med hushållsnära tjänster

Det kan verka lyxigt att få leja bort städningen till ett riktigt städteam, men faktum är att det inte är särskilt dyrt. I och med att rut-avdraget finns kan du som privatperson spara in 50 % av kostnaden för städservice Umeå. Detta gör såklart att alltfler hushåll väljer att beställa städhjälp, det är helt enkelt värt priset med tanke på alla fördelar. Dels slipper du lägga tid, ork, planering och energi på städning hemma. Dessutom blir städningen utförd väldigt noggrant varje gång.

När du får städhjälp i Umeå kan du hitta på roligare saker under den tid du vanligtvis städar. Kanske vill du göra något med familjen? Resa bort över helgen? Eller bara ta det lugnt, läsa en bra bok och njuta av ditt nystädade hem? Vi hjälper dig!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Umeå

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.