Städning Trelleborg

Söker du erfarna städare i Trelleborg?

Dammråttor, smuts och oreda är ett minne blott när du anlitar en städfirma i Trelleborg. Vill du också ha avlastning i vardagen, få mer tid över till roligare saker än städ och dessutom få ett skinande rent och fräscht hem? Då har du kommit helt rätt. Vi på Qleano är en förmedlingstjänst som hjälper dig komma i kontakt med erfarna, professionella och omtyckta städföretag i Trelleborg. Om du bor här eller i närområdet kan du alltså hitta en städfirma redan idag!

Det är inte så dyrt att anlita städhjälp nu när rut-avdraget finns. Avdraget har funnits i ett par år redan och alltfler har insett fördelarna. Rut-avdraget är till för hushållsnära tjänster och kan utnyttjas av privatpersoner över hela landet. Villkoren är lite olika beroende på om du är under eller över 65 år. Om du inte fyllt 65 år kan du göra avdrag på 50 % på upp till 25 000 kronor, är du över 65 är det på upp till 50 000 kronor. Avdraget gäller då per person och per år. Man kan nyttja det för alla våra städtjänster, såväl återkommande hemstädning såsom temporär flyttstädning i Trelleborg.

Ett roligare liv utan städning hemma!

Se fram emot din lediga helg med allt vad det innebär! Kanske ska du bjuda hem vänner på middag? Eller åka iväg på en mysig weekendresa med din partner? När du anlitar hemstäd behöver inte din lediga tid gå till att städa hemma. Tvärtom kan du alltid ha ett städat och rent hem utan att lyfta ett finger. Många som anlitar städservice via oss har särskilda önskemål, saker som inte ingår i den vanliga hemstädningen. Detta är helt okej. Först kan det vara bra att kolla in vår checklista för hemstädning i Trelleborg. Här ser du genast alla städmoment som ingår i det pris du betalar.

Om du märker att något saknas, kanske ett särskilt eller mer specifikt städmoment som du vill ha hjälp med, är det bara att kontakta oss. Vi kan lägga till städservice som du efterfrågar till en extrakostnad. Kontakta oss så berättar vi gärna mer! Vi erbjuder även hjälp med att hitta en flyttfirma i Trelleborg.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Trelleborg

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.