Städning Strängnäs

Qleano fixar din städning i Strängnäs

Har du en lägenhet, ett hus, en firma eller kanske en lokal som behöver vårdas om? Genom att anställa en städfirma kan du enkelt hålla rent i de utrymmen du befinner dig i utan att behöva anstränga dig. Överlåt din städning till oss och njut av dammfria och rena miljöer. Städ som hushållssyssla är inte den mest populära och kan därför ibland sjunka ner på to-do-listan när viktigare eller roligare saker kommer emellan. På stora utrymmen som kontor och firmor är nästan städhjälp ett måste. Här är det för stora ytor att hantera själv – om man också föredrar att ha ett liv utanför arbetsplatsen. Låt oss på Qleano hjälpa dig och din personal att arbeta i trivsamma lokaler med hjälp av vår städservice.

Varken storleken på lokalerna eller antalet gånger som det finns behov så möter vi dig på vägen. Vi arbetar med personligt bemötande där alla beslut tas individuellt med dig. För att ytterligare kunna försäkra oss om att alla dina behov och önskemål möts så erbjuder vi en nöjd kund-garanti.

Stökigt på hemmafronten?

Inga uppdrag är för stora eller för små för oss. Behöver du lite hjälp på traven med dina hushållsnära tjänster? Då finns vi på Qleano här för dig. Överlåt din städning hemma åt oss, och vi garanterar att du kommer komma hem till ett skinande rent hem som doftar gott. Nu kan du istället ägna dig åt matlagning, hjälpa barnen med sina läxor, lägga tid på dina hobbies eller bara varva ner i soffan när du kommer hem från jobbet. Med tanke på hur snabbt dagarna går kan det vara bra att boka hemstäd för att inte slösa bort en massa tid hållandes i en dammsugare. Kontakta oss för att få en offert på hemstädning i Strängnäs till ett förmånligt pris med ett skräddarsytt upplägg. Vidare kan vi erbjuda flyttstädning i Strängnäs samt att hitta en flyttfirma i Strängnäs

Oavsett hur du vill lägga upp din städning, eller hur du vill fördela den mellan sovrummet, badrummet eller andra rum så arbetar vi helt efter dina önskemål. För att göra din städning i Strängnäs ännu bekvämare så tillkommer rut-avdraget när du bokar din hemstädning via vårt städföretag.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Strängnäs

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.