Städning Solna

Ta hjälp av Qleano för städning i Solna

Vi på Qleano håller Solna rent. Vår städfirma arbetar individuellt med både privatpersoner och företag för att skapa rena och behagliga miljöer i hela staden. Behöver du städning hemma? Vi hjälper dig både enkelt och billigt med alla dina hushållsnära tjänster för att du ska kunna komma hem till en ren lägenhet eller hus när arbetet är över. Eftersom rut-avdraget ger dig ett avdrag på 50 % blir hjälp med städ inom ett ekonomiskt räckhåll för alla och städhjälp kan nu bli en del av din vardag. Välj att hyra ett städföretag för att få hjälp med din hemstädning och kunna lägga din sparade tid på vänner, familj eller dina passioner.

Förutom hemstäd så är vi på Qleano även specialiserade på städning av kontor, firmor, flyttstädning i Solna och mycket mer. Vill du skapa en rofylld, ren och behaglig atmosfär för dina anställda och representera ditt företag på ett positivt sätt för både klienter och kunder? Då finns vi på Qleano här för att hjälpa dig. Genom att anpassa oss efter dina eller individuella behov garanterar vi att du blir nöjd oavsett om städningen gäller en engångsföreteelse eller ett löpande kontrakt. Vi kan både erbjuda återkommande hemstädning i Solna och andra typer av städning samt att hitta en flyttfirma i Solna.

Håll det rent för allas skull

Att ta hjälp av städservice kan lösa sig för alla involverade. En stökig och smutsig arbetsplats kan bidra till både stress och fysisk ohälsa, vilket i sin tur kan leda till sjukdom och frånvaro. För att både hålla personalen frisk och effektiv hjälper vi dig att hålla det snyggt och rent så att ni kan fokusera på arbetet. Ta kontakt med oss för att få just den hjälp som ni behöver, när ni behöver det och på ett sätt som funkar bäst för er. Vi erbjuder en nöjd kund-garanti för att försäkra både oss och er om att vi lämnar lokalen bakom oss i det skick som ni önskar.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Solna

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.