Städning Sollentuna

Sollentuna städning? Vi hjälper dig!

Om du bor i Sollentuna eller i krokarna har vi goda nyheter – vi kan hjälpa dig hitta en perfekt städfirma i ditt område! I Sollentuna finns många anslutna städföretag som kan hjälpa dig med avlastning av städ i vardagen. Beroende på om du är intresserad av hemstädning i Sollentuna vecko- eller månadsvis eller om du snarare söker en flyttstädning i Sollentuna, kan vi hitta något som känns bra. Vi har samlat omtyckta företag i ditt område, alla är kvalitetssäkrade. Vi kan även erbjuda hjälp med att hitta en flyttfirma i Sollentuna.

Städning en av många måste-sysslor i hemmet, en syssla du kanske helst sopar under mattan? Eftersom de flesta av oss har jobb varje dag och kanske dessutom aktiviteter och barn, finns det sällan tid över för städning hemma i vardagen. Detta innebär att städet ofta hamnar på den lediga helgen, lördagar och söndagar då du helst kanske hade planerat in något kul. Men du kan faktiskt slippa denna tidsödslande syssla – kontakta oss så hjälper vi dig!

Städservice i Sollentuna till bra priser

Vad många av våra kunder frågar sig är vad ett pris för hemstäd egentligen hamnar på. Svaret är olika baserat på bland annat bostadens storlek och specifika önskemål. Du kan kontakta oss redan idag, antingen via telefon eller chatt eller så skickar du ett mejl. Vi kan då återkomma med en offert för just din bostad. Du ser allt som ingår i en hemstädning genom att klicka dig in till >Tjänster och >Hemstädning.

För att anlita ett städföretag i Sollentuna kan du höra av dig till oss. Du kan även boka direkt via hemsidan, här kan du bland annat lägga till extraval som fönsterputsning och andra saker som vanligtvis inte ingår i en hemstädning. Priset för städhjälp är väldigt förmånligt, särskilt när du använder rut-avdraget för hushållsnära tjänster. Kontakta oss på Qleano redan idag så hjälper vi dig få ett skinande rent hem i Sollentuna!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Sollentuna

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.