Städning Skåne

Skräddarsydd lösning för städning i Skåne

Vissa människor bor i en stor och nybyggd villa, andra i en liten 50-tals lägenhet och andra på en lyxig herrgård. Oavsett hur din bostad ser ut har du förmodligen samma problem som många andra – för mycket stök men för lite tid. Att utföra städning hemma är sällan lockande, tyvärr är det ändå något som ska göras, åtminstone om du vill bo i ett rent, fräscht och städat hem. Men du behöver faktiskt inte sköta alla måsten hemma på egen hand. Varför inte anlita städhjälp istället?

Det finns gott om anslutna städföretag i Skåne-området, både som inriktar sig på flyttstädning i Skåne och hemstädning i Skåne. Vi kan även hjälpa till med andra städningar samt att hitta en flyttfirma i Skåne. Beroende på vilken typ av städ du behöver hjälp med kan du kontakta oss så hjälper vi dig komma i kontakt med en städfirma som passar. För oss är det alltid viktigt att du som kund får exakt den hjälp du behöver. Just därför ser vi till att skräddarsy och anpassa din städservice så den passar dig perfekt. Kanske vill du vissa veckor ha hjälp med enbart kök och badrum? Andra veckor kanske du vill ha en standardlösning med vanligt hemstäd. Kolla gärna in vår checklista för hemstädning, du hittar den genom att klicka >Tjänster och sedan >Hemstädning. Något som saknas? Hör av dig till oss så löser vi allt.

Ett förmånligt pris för hushållsnära tjänster

Idag har de flesta råd att anlita en städfirma, detta tack vare rut-avdraget. Om du inte tidigare utnyttjat detta avdrag kan det vara på tiden. Avdraget gör att du som privatperson kan dra av 50 % på upp till 50 000 kronor på kostnaden för just hushållsnära tjänster. Här ingår tjänster som exempelvis städning hemma, barnpassning och trädgårdsarbete. Läs mer hos Skatteverket om villkor och hur avdraget fungerar.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Skåne

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.