Städning Östersund

Bor du i Östersund? Då kan vi hjälpa dig med städservice!

Varför lägga tid, energi och ork på städning hemma när det finns skickliga städare som gärna gör det åt dig? Idag är det inte längre någon lyxtjänst att anlita städservice, tvärtom är priserna väldigt förmånliga. Det handlar mycket om att du som privatperson kan använda rut-avdraget för hushållsnära tjänster. Idag kan du som bor i Östersund dra ner kostnaden för hemstäd med 50 %, något som gör tjänsten väldigt billig och prisvärd. När du vill använda din tid till roligare och mer givande sysslor än just hemstädning, kan vi hjälpa dig.

Vi på Qleano fungerar lite som en förmedlingstjänst eftersom vi samlar både städföretag, privatpersoner och företag på samma ställe. Här kan vi enkelt matcha dig med en städfirma som passar just dina önskemål och din bostads förutsättningar. Kanske är det inte ens hemstäd du är intresserad av? Hos oss har du möjlighet att få hjälp med olika typer av städ, exempelvis flyttstädning i Östersundhemstädning i Östersund samt trapp- och kontorsstädningar. Vi kan även hjälpa till att hitta en passande flyttfirma i Östersund ifall behovet finns. 

Vi tar hand om din hemstädning så kan du fokusera på annat

De flesta gillar inte städning hemma utan ser det mer som ett nödvändigt ont. Vet du hur mycket tid som du lägger på att städa varje vecka? Oftast är det mer än vad man först kan tro, särskilt när du räknar med allt plockande, ställa iordning skor i hallen, byta handdukar, torka rent köksbänken och så vidare. Det blir snabbt väldigt mycket tid – varje vecka. Den här tiden kunde du använt till något roligare, kanske en kompiskväll eller en utflykt? Med städhjälp i vardagen kommer du få mer tid över! Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig hitta en städfirma i Östersund som passar perfekt för dig och ditt hem.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Östersund

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.