Städning Örnsköldsvik

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Överlåt städning hemma åt proffs – vi matchar dig med en städfirma i Örnsköldsvik

Skulle du helst vilja slippa städa hemma? Det är en dröm för många att kunna komma hem till ett fräscht, städat och rent hem. Föreställ dig en hall utan skor och jackor som ligger huller och buller på golvet, eller ett kök utan smuts och damm. Nu kan detta bli verklighet. Kontakta oss redan idag genom att ringa oss eller mejla oss så går vi tillsammans igenom dina behov och önskemål. Du kan enkelt leja bort hemstäd till en professionell städfirma, det finns många anslutna företag i Örnsköldsvik.

Oavsett om du är på jakt efter ett städföretag som utför hemstädning eller flyttstädning i Örnsköldsvik kan vi hjälpa dig med matchning. Vi på Qleano har undersökt och kontrollerat alla de anslutna firmorna för att säkerställa att kvalitet och regler efterföljs. När du anlitar städservice i Örnsköldsvik via oss kan du vara säker på att få ett städteam som inte bara är noggranna, men som även är pålitliga, trevliga och som arbetar effektivt. Du kan välja själv om du vill ha städhjälp varje vecka eller kanske en gång i månaden. Vi kan erbjuda olika typer av städning, så som visningsstädning, hemstädning i Örnsköldsvik, byggstädning samt att hitta en flyttfirma i Örnsköldsvik

Dra ner ditt pris – anlita städservice med rut-avdraget

Eftersom städning hemma ingår i hushållsnära tjänster kan du utnyttja rut-avdraget när du anlitar en städfirma. Detta gör att du kan dra ner kostnaden för hemstädning upp till 50 %. Maxpriset du kan dra av varierar utifrån ålder. Är du 65 år och äldre är det 50 % upp till 50 000 kronor, är du yngre ligger maxpriset på upp till 25 000 kronor (per år och person).

Gör ditt liv lite enklare, hör av dig till oss så kan vi anordna städ som passar dig. Kontakta oss idag så kan vi snabbt återkomma med en offert.

Bli kontaktad