Städning Nybro

Behöver du städhjälp i Nybro? Vi förmedlar såväl flyttstäd som hemstäd

Städning hemma, på kontoret och inför en flytt är tidskrävande saker men de skiljer sig också en hel del från varandra. Att städa hemma är något de flesta av oss behöver göra flera dagar i veckan, kanske inte supernoga varje gång men ändå det vardagliga plockandet. Kontorsstädning innebär mer att dammsuga, moppa och städa större ytor, torka av bänkar och bord och stolar. En flyttstädning är i sin tur en extremt omfattande städning som ofta kan ta flera dagar. Här får det inte finnas minsta dammkorn kvar, inte ens bakom kylskåp och liknande.

Vi på Qleano kan hjälpa dig hitta en passande städfirma i Nybro, oavsett vilken städtyp du är ute efter. Många av våra kunder söker avlastning i vardagen, då brukar veckovis hemstädning i Nybro vara intressant. Här kan du få hem ett erfaret och professionellt städteam på avsatt dag och tid – varje vecka. Aldrig mer behöver du rengöra toaletten, torka av duschkabinen och damma av köksfläkten. Istället kan du njuta av ditt hem och få mer tid till viktigare saker. Vi erbjuder även flyttstädning i Nybro och flyttfirma i Nybro.

Flera anslutna städföretag i Nybro

Till oss på Qleano kommer inte bara privatpersoner och företag som vill slippa städ, hit kommer även många duktiga och omtyckta städföretag som vill ansluta sig. För att få bli en del av vårt team måste man betala alla skatter och arbetsgivaravgifter samt ha försäkring. Vi utför alltid en kvalitetskontroll. Fördelen när du vänder dig till oss är att du kan hitta städservice i ditt område – som passar dig perfekt!

Kanske har du några särskilda frågor eller önskemål med din städning? Tveka inte att kontakta oss så kan vi säkerligen hjälpa dig. När du beställer städtjänster från oss kan du givetvis använda dig av rut-avdraget för hushållsnära tjänster, ett avdrag som gör det betydligt billigare att få en städfirma i Nybro!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Nybro

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.