Städning Nacka

Söker du professionell städning i Nacka? Qleano hjälper dig!

Har du svårt att hinna med allt som har med hemmet att göra? Förutom att du kanske behöver laga mat och hämta/lämna barn hos kompisar eller till aktiviteter finns det såklart många andra saker att ta itu med hemma. Städning hemma brukar vara en sådan syssla som man helst sopar under mattan. Men om du är ärlig mot dig själv, vill du verkligen bo i ett hem som är stökigt och rörigt?

Du behöver dock inte välja att uppoffra din lediga tid, varför inte anlita städservice i Nacka istället? Vi på Qleano har många anslutna städfirmor i Nacka med omnejd, redo att ta sig an din bostad. Vi har team som utför städning i såväl villor som lägenheter och allt från hemstäd till flyttstäd. Även företag är välkomna till oss, vi kan hjälpa till med omfattande kontorsstädningar veckovis eller månadsvis. Hör av dig och berätta om dina önskemål så kan vi säkerligen hitta en ett städföretag som är helt anpassade efter dig och dina behov, vare sig det gäller flyttstädning i Nacka eller hemstädning i Nacka. Vi kan även hjälpa dig hitta en flyttfirma i Nacka.

Städ av olika slag kan du beställa till bra priser

Städning är något som ingår i hushållsnära tjänster, det vill säga – du kan utnyttja rut-avdraget! Detta är en enorm fördel eftersom du betalar 50 % lägre pris på arbetskostnaden. Som mest kan du dra av 50 % på upp till 50 000 kronor, detta gäller för privatpersoner över 65 år. Är du yngre kan du dra av 50 % på upp till 25 000 kronor (per person och år). Städhjälp är något de flesta av oss kan behöva, särskilt om vi vill kunna vara lediga på helgen istället för att städa. För dig som bor i området kring Nacka eller kanske mitt i centrum, har vi på Qleano många omtyckta städföretag som kan hjälpa dig. Hitta en städfirma i Nacka du med!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Nacka

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.