Städning Mora

Bor du i Mora och behöver städhjälp? Vi står alltid redo att hjälpa till!

Att få hjälp med städning hemma kanske låter väldigt lyxigt, och på många sätt så är det faktiskt det. Du slipper ta fram de allra jobbigaste städsakerna och du slipper lägga timmar på att moppa golvet, tvätta rent badrummet och ta hand om alla andra jobbiga delar som ligger utanför den vanliga vardagsstädningen. Idag går det att unna sig hemstädning till ett bra pris. Tack vare rut-avdraget kan det till och med kännas billigt. Rut gör det möjligt för dig att dra av 50 % av arbetskostnaden upp till en gräns på 25 000 kronor eller 50 000 kronor. Gränsen beror på ålder, efter 65 år höjs nämligen den övre gränsen. Rut-avdraget kan du nyttja för alla våra städningar, alltså både flyttstädning i Mora och hemstädning i Mora.

Vi gör det enkelt för dig att anlita en städfirma

Om du behöver våra hushållsnära tjänster kan du snabbt och smidigt få en prisoffert från oss, antingen på telefon, via e-post eller genom att låta oss ta kontakt med dig. Vårt städföretag har flera professionella städteam som gärna hjälper dig med just dina städbehov. Vi tar oss an mer än bara hemstädning. Genom oss kan du även få hjälp med visningsstädning, flyttstädning och byggstädning för att nämna några av våra uppdrag. Nästa gång du behöver hjälp med städ, ta kontakt med oss så ger vi dig en snabb prisoffert. Det spelar ingen roll ifall det handlar om en enstaka städning eller regelbunden hemstäd, vi försöker alltid hitta en bra lösning till våra kunder.

Unna dig lite vardagslyx du också

Vår städservice vet vad som krävs för att du ska få ett städat hem på ett snabbt och effektivt sätt. Vi arbetar med checklistor, vilket innebär att du alltid vet exakt vad som kommer att städa och hur mycket det kommer att kosta. Du kan naturligtvis lägga till saker till checklistan om du vill att vi ska städa något speciellt. Vi kan även erbjuda hjälp med att hitta en flyttfirma i Mora.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Mora

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.