Städning Luleå

Låt oss hjälpa dig med din städning i Luleå

Bor du i Luleå eller omnejd och behöver hjälp med någon form av städning? Då har du kommit till helt rätt ställe! Vi på Qleano har nämligen gjort det enkelt för dig att anlita ett professionellt städteam till ett billigt pris. Vi är ett städföretag som tar oss an alla möjliga typer av uppdrag, från hemstädning till trappstädning, visningsstädning, byggstädning och mycket mer. Oavsett om du behöver hjälp med din städning hemma ett par gånger om året, regelbunden städning varje månad eller en rejäl städning inför flytten så står våra städare redo att börja röja undan damm och smuts. Du kan läsa mer om våra olika tjänster under hemstädning Luleåflyttstädning Luleå och flyttfirma Luleå.

Hushållsnära tjänster som passar alla

Om det finns något som tar mer tid än vad du tror så är det städ. Det gäller speciellt för de lite tuffare och jobbigare bitarna, exempelvis att moppa golvet, damma av alla skåp och dra med trasan runt listerna för att nämna några. Med vår hjälp kan du skippa detta helt och överlämna städansvaret till oss. Vi erbjuder städhjälp och andra typer av städuppdrag i Luleå, oavsett om du bor i villa eller lägenhet.

Vi tar hand om hemstäd och mycket mer

En av de största fördelarna med att låta vår städfirma sköta storstädningen åt dig är att du får mer tid över till annat. Med den extra tiden kan du vara med familjen, titta på en film eller göra något annat roligt. Tack vare rut-avdraget så är städning genom en städfirma inte längre något som bara de rikaste kan unna sig, det är något för alla! Du kan få 50 % av arbetskostnaden reducerad upp till 25 000 kronor om du är under 65 år. Detta gäller per person och år. Är du över 65 år? Då kan priset för arbetskostnader reduceras med 50 000 kronor istället! Tycker du att detta låter intressant? Hör bara av dig så kan vi förklara mer om hur vår städservice fungerar, plus att vi även ger dig en snabb och tydlig offert.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Luleå

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.