Städning Ludvika

Beställ städservice i Ludvika till ett billigt pris!

Bor du i krokarna kring Ludvika? Eller kanske mitt i stan? Oavsett vart kan vi på Qleano hjälpa dig hitta en städfirma här som passar dina behov. Städning hemma, denna tidskrävande och tråkiga syssla, kan du nu bli kvitt med. Vi samlar nämligen många av de bästa städföretagen i Ludvika på en och samma plats. Med andra ord behöver du inte lägga någon tid på att hitta en städfirma i Ludvika online och sedan jämföra den med andra, det har vi redan gjort.

Via oss kan du anlita en städfirma som passar dig och din bostad. Kanske vill du bli av med vardaglig städning hemma? Vi har pålitliga och erfarna städföretag som utför vanlig hemstädning, detta kan du boka in som vecko- eller månadsvis. Klicka gärna in på Hemstädning Ludvika, så kan du se vår checklista med saker som ingår. Du kan även hitta vår checklista för flyttstädning under Flyttstädning Ludvika. Om du är uppe i en flytt kan det även vara av intresse att kika närmare på vårt erbjudande om flyttfirma i Ludvika.

Ett billigt pris för städservice i Ludvika

Att få städhjälp kostar inte särskilt mycket när du använder dig av rut-avdraget. Rut är ett avdrag som står för Rengöring, Underhåll och Tvätt och täcker hushållsnära tjänster som bland annat hemstäd, barnpassning och trädgårdsarbete. Om du inte tidigare utnyttjat rut-avdraget har du mycket att vinna. Rut ger dig som privatperson möjlighet att dra ner kostnaden för hemstädning med 50 %. Hur mycket du kan dra av på beror på din ålder. För dig över 65 år är det upp till 50 000 kronor för person och per år. Om du är under 65 är det 25 000 kronor som är den årliga maxsumman.

Städservice kan ge dig en mer stressfri vardag, du sparar dessutom på kroppen. Att skura golv och tvätta fönster är sysslor som både är påfrestande för ryggen, axlarna och knäna. Men förutom den kroppsliga biten sparar du naturligtvis mycket tid. Istället för att städa kan du hitta på roliga saker ihop med vänner och familj. Boka in städ i Ludvika redan idag!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Ludvika

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.