Städning Ljungby

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Hemstädning, flyttstädning eller kontorsstädning i Ljungby? Vi hjälper dig!

Bor du i Ljungby och är i behov av städservice? Då har du hittat helt rätt. Här på Qleano jobbar vi med att samla professionella och erfarna städföretag i hela landet, bland annat i Ljungby. Vi kan hjälpa dig hitta en städfirma som utför den typ av städning du behöver, exempelvis hemstädning eller kanske flyttstädning. Städning hemma är något man ofta missbedömer tidsåtgång till. Ofta tänker man att det är enkelt att städa och att det snabbt blir gjort. Visst, det vardagliga plockande må gå relativt snabbt om hemmet är ganska städat. Men föreställ dig en omfattande flyttstädning i Ljungby. Här får du räkna med många timmars arbete, ibland flera dagar.

Även en större hemstädning i Ljungby kräver mycket tid, här ska allt från köksfläktar rengöras och golv moppas till avtorkning av lister, duschkabiner och mycket mer. Givetvis är det upp till var och en hur noggrann man vill vara, men visst är det något härligt med ett nystädat hem?

Vi ger dig en bra deal för städhjälp

Via oss på Qleano kan du komma i kontakt med en erfaren städfirma i Ljungby, oavsett om du vill ha vanligt hemstäd eller något mer omfattande. Eftersom städning ingår i hushållsnära tjänster kan du som privatperson dra av upp till 50 % på 50 000 kronor (per år och person) genom att utnyttja rut-avdraget. För att veta priser kan du kontakta oss för en offert. Aldrig mer behöver du spendera värdefull fritid på städ, anlita ett städföretag i Ljungby istället. Du väljer givetvis själv om städföretaget ska besöka ditt hem vecko- eller månadsvis. Kanske söker du enbart specifik städhjälp, exempelvis fönsterputsning? Hör av dig så hjälper vi dig gärna hitta en lösning som passar. På vår hemsida ser du tydligt vad som ingår i såväl flytt- som hemstädning. Vi erbjuder även hjälp att hitta en flyttfirma i Ljungby.

Bli kontaktad